Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan: „Nu stau să mă cert cu femeile”

Publicat pe

Gigi Becali este în plin scandal cu Anamaria Prodan după ce a lansat mai multe afirmații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă răsfățată cu daruri de zeci de mii de Euro. Latifundiarul din Pipera i-a adresat mai multe replici sexiste impresarei, la adresa căreia a avut cuvinte neașteptate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă toată lumea ar fi crezut că între Gigi Becali și Anamaria Prodan există o strânsă relație de prietenie, ei bine, cei doi se află în plin scandal! Latifundiarul din Pipera a avut mai multe remarci sexiste la adresa fostei sale partenere de afaceri și a lăsat să se înțeleagă că nici măcar nu își dorește să mai discute cu ea. Întregul scandal dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a pornit de la un transfer. Fostul patron al clubului FCSB a încheiat colaborarea cu sexy-impresara, iar ea a răbufnit.

Citește și: Gigi Becali, declarație șocantă: 'Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu: „I-a luat o mașină nouă”

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public: „Să nu-l plângă nimeni'

Ulterior, Gigi Becali a realizat mai multe declarații la adresa ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că Reghe a fost motivul pentru care Gigi Becali și Anamaria Prodan au avut o relație de amiciție pe care latifundiarul, însă, a decis să o rupă. Întrebat dacă s-ar mai împăca, Gigi Becali a răspuns extrem de vehement și, într-o manieră sexistă, a dezvăluit că nu, pentru că n-ar avea ce să își mai spună.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan: „Nu stau să mă cert cu femeile'Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan: „Nu stau să mă cert cu femeile'

Gigi Becali, noi declarații sexiste în scandalul cu Anamaria Prodan

Un alt motiv pentru care Gigi Becali vrea să pună punct legăturii cu Anamaria Prodan este reprezentat de faptul că nu mai are nevoie de ajutorul acesteia. În ceea ce privește transferurile, omul de bază al lui Gigi Becali este Giovanni Becali, nu partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

'N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club', a dezvăluit Gigi Becali, citat de Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan a vorbit, zilele trecute, despre zvonurile că Reghe ar fi avut două amante, în ultimii ani.

'Am verificat (n.r. conturile), din curiozitate. Indiferent că ești bogat sau sărac, 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, se văd.

Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii.

Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu, am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali.

Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro', a mărturisit Anamaria Prodan, despre zvonurile lansate de Gigi Becali, potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea amantă, conform DigiSport.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter