Andreea Berecleanu a plecat la mare cu trenul. Cum s-a fotografiat în Gara de Nord

Publicat pe

Andreea Berecleanu și-a petrecut weekend-ul la mare, alături de soțul ei, Constantin Stan și de fiul ei, Petru. Ei bine, dacă v-ați fi așteptat ca cei trei să se îndrepte spre litoral cu mașina, aflați că vă înșelați. Prezentatoarea TV, Petru și Constantin Stan au plecat la mare cu… trenul. Aceștia s-au fotografiat în Gara de Nord, din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a plecat să își încarce bateriile la mare. Prezentatoarea TV a fost însoțită de către soțul ei, Constantin Stan, dar și de fiul ei, Petru. De obicei, vedetele evită mijloacele de transport în comun, însă Andreea Berecleanu nu are astfel de prejudecăți. Aflați că cei trei nu s-au întreptat spre mare cu mașina, ci cu trenul.

Andreea Berecleanu a plecat la mare cu trenul. Cum s-a fotografiat în Gara de NordAndreea Berecleanu a plecat la mare cu trenul. Cum s-a fotografiat în Gara de Nord

Înainte de a se urca în tren, Andreea Berecleanu s-a fotografiat împreună cu fiul și cu soțul ei în Gara de Nord, din București. Aceasta a publicat imaginile pe Facebook, alături de care a scris că a rămas plăcut impresionată de cât de civilizați sunt oamenii.

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur:„Speriată și îngrozită'

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:„A fost…'

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că există probleme în căsnicia cu Reghe și vorbește despre divorț:„Oricât m-aș ruga…'

Andreea Berecleanu a plecat la mare cu trenul

Andreea Berecleanu a mai scris pe Facebook că, în ciuda faptului că trenurile au întârzieri, oamenii au învățat să fie calmi și răbdători.

„Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți. De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic.

Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri. Am avut impresia unui popor diferit, mai ales că în locuri așa cum e o gara sau un aeroport, vezi adevărată față a unei nații. Chapeau!', a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Andreea Berecleanu a publicat fotografii de la mare

Ulterior, Andreea Berecleanu a publicat mai multe fotografii de la mare. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a mărturisit că s-au întors în București tot cu trenul și că a fost un weekend superb, pe care l-a trăit foarte intens.

Cateva imagini din acest weekend care a trecut extrem de repede, si totusi l-am trait atat de intens. Intoarcerea, evident, tot cu trenul. Pentru ca m-ati intrebat in postarea anterioara, am plecat cu CFR, nu mai gasisem locuri la alta linie, eventual privata. La dus a avut intarziere de aprox 1 ora. La intors, nu. Va doresc zile de vacanta usoare, oriunde le petreceti. Si daca alegeti sa nu plecati nicaieri, incercati sa va faceti mici placeri sau pofte de orice fel care sa va bucure. Cu dragoste, Andreea', a mai scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter