Marius Crăciun, despre problemele din familie și viața amoroasă: „Planuri de căsătorie nu am”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Crăciun a dovedit, pe parcursul Survivor România, că are un caracter puternic și este foarte greu de doborât. Tânărul a rămas puternic indiferent de situație și, abia acum, după terminarea competiției de la Kanal D, a dezvăluit problemele cu care se confruntă familia sa, dar și cât de greu i-a fost să accepte dorul de casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun este un bărbat foarte onest, care nu se sfiește să discute despre diferite aspecte din viața lui. Este un familist convins și, putem spune că are caracteristici de „mamas boy', dat fiind faptul că, pe parcursul interviului, a repetat că își iubește întreaga familie, dar mai ales pe cea care i-a dat viață. Poate că cel mai greu lucru pentru Marius Crăciun, atunci când era la Survivor, a fost să înfrunte dorul de casă.

Citește și: Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor: „Am rămas șocat'

Citește și: Ce relație au Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor. Au fost rivali într-un alt concurs, câștigat de Marius

Citește și: Trecutul lui Marius Crăciun de la Survivor. A practicat judo, MMA și e pasionat de parkour

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor: „Strategia lor duce spre parșivitate'

Ne-a spus că tatăl său are probleme de sănătate și a acceptat târziu că trebuie să stea plecat atât de departe de oamenii dragi, fără mijloace de comunicare. Marius Crăciun știa că este susținut de întreaga familie, lucru care l-a motivat să dea tot ce are mai bun, pe traseele din Republica Dominicană.

Marius Crăciun, despre problemele din familie și viața amoroasă: „Planuri de căsătorie nu am'/ EXCLUSIVMarius Crăciun, despre problemele din familie și viața amoroasă: „Planuri de căsătorie nu am'/ EXCLUSIV

Marius Crăciun, despre dorul de casă și problemele din familie

„A fost greu să fiu plecat departe de familie atâta timp, știind că tatăl meu are probleme de sănătate, iar mama își face foarte repede griji. Mi-a povestit că se panică tot timpul când mă vedea cât am slăbit la Survivor și că nu aveam ce mânca, mai ales în momentul în care pierdeam jocurile de Recompensă sau vedea că mă accidentez pe traseu.

A tras niște sperieturi pe bune. M-au susținut toți membrii familiei până la ultimul, începând cu mama mea, fratele meu, tatăl meu, mătușa și unchiul meu și cei mai buni prieteni ai mei. Au fost alături de mine cu gândul și cu sufletul și și-au dorit să fac ceea ce îmi doresc și eu, ce simt și ce cred că îmi da sens vieții. Asta m-a motivat și mai mult, să știu că sunt alături de mine și am toată susținerea lor', ne-a spus, în exclusivitate, Marius Crăciun.

Mai mult decât atât, primul lucru pe care l-a făcut, atunci când și-a văzut familia, a fost să îi transmită mamei că o iubește. Ulterior, și-a îmbrățișat familia și s-a înfruptat dintr-un… cheesecake! În seara în care a aterizat, nu a mai rezistat și a reunit atât familia, cât și toți prietenii. Ziua următoare, dacă alți concurenți ar fi făcut o mie de alte lucruri, înaintea acestuia, Marius Crăciun a condus și s-a plimbat cu mașina până la frizer: „Nu mai suportam să mă văd cu așa păr mare și neîngrijit'.

Marius Crăciun – totul despre relație, planuri de căsătorie și de viitor: „Nu aș trece peste înșelat'

După ce s-a speculat mult timp că ar avea o relație cu Diana Belbiță, Marius Crăciun ne-a confirmat că între el și faimoasa sportivă nu a existat nimic mai mult decât o relație de prietenie. Se respectă foarte mult unul pe celălalt și, cu toate acestea, fostul Războinic este încă singur.

„Pentru mine, femeia perfectă ar trebui să fie plăcută, ca aspect fizic, să aibă trăsături frumoase, pentru că trebuie să existe atracție fizică. Apoi, e importantă conexiunea mentală și chimia care leagă două persoane. Trebuie să fie sinceră și înțelegătoare, deschisă, deșteaptă, amuzantă și activă. Mi-ar plăcea să aibă o pasiune pentru activități fizice sau, de ce nu, să facă sport', ne-a mai declarat Marius Crăciun, în legătură cu femeia perfectă.

De altfel, nu are planuri de căsătorie și recunoaște că nu ar ierta niciodată, dacă ar fi înșelat. Râzând, ne-a spus că nu planifici de cine te îndrăgosteși, așa că nu exclude posibilitatea de a-și schimba planurile, dacă găsește femeia potrivită.

„Planuri de căsătorie nu am în următorii ani, având în vedere că nu am o relație cu cineva, în afară de prietenie. Dar, dacă ar fi un lucru peste care nu l-aș ierta într-o relație… Nu aș trece peste înșelat. Nu există nimeni în viața mea, în acest moment, dar nu e exclus să se întâmple oricând. Nu poți planifica de cine să te îndrăgostești (râde)', ne-a transmis Marius Crăciun, în incheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter