Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor: „Strategia lor duce spre parșivitate”

Publicat pe

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România pe motive medicale. Acesta era convins că, după terminarea sezonului actual al emisiunii, va rămâne prieten cu Marius Crăciun și cu Andrei Dascălu. Totuși, fostul Războinic a spus că se simte dezamăgit de cei doi și de strategia pe care au făcut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu este dezamăgit de Marius Crăziun, dar mai ales de Andrei Dascălu de la Survivor. Acesta a spus că în urma declarațiilor lor de la consiliul de eliminare din cadrul competiției, nu mai are niciun favorit în echipa Războinicilor.

Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor: „Strategia lor duce spre parșivitate'Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor: „Strategia lor duce spre parșivitate'

Aseară m-am grăbit să ajung repede acasă să pot să îi votez pe Marius și Andrei, așa cum mi-au cerut și așa cum am simțit și eu. Am apucat chiar să îi și votez, am și postat ceva la story, ulterior am șters. O să vă explic și de ce. După ce am auzit discursul lor am rămas șocat și nu sunt singurul care a rămas șocat, mai ales după ce a spus Andrei', a spus Sorin Pușcașu, fost concurent de la Survivor, pe Instagram, la Insta Story.

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor:„Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea'

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:”S-a ajuns prea departe”

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu oricine reușește să…'

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei'

Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și Marius Crăciun

Sorin Pușcașu a mai continuat prin a spune că este dezamăgit de strategia pe care au făcut-o Andrei Dascălu și Marius Crăciun la Survivor. Fostul Războinic susține că strategia aleasă de ei le schimbă caracterul în rău. Sorin Pușcașu a crezut că el și cei doi Războinici vor rămâne prieteni după terminarea sezonului, însă acum și-a schimbat total părerea.

„Înțeleg că este o strategie a lor, o nouă strategie, dar strategia asta se duce spre parșivitate și mie nu îmi place. Își schimbă caracterul și nu este ok, mai ales după relația pe care am avut-o.

Eu am simțit că era o relație foarte apropiată între mine și ei doi, nu mai zic între mine și Andrei plus Starlin și alții. Cred că ați văzut și voi ceea ce se întâmplă, îmi pare foarte rău, vă zic în continuare să susțineți pe cine vreți, dar eu nu mai am niciun favorit în echipa Războinicilor', a dezvăluit Sorin Pușcașu, pe contul lui personal de Instagram

Ce a declarat Andrei Dascălu la Survivor

Andrei Dascălu a declarat la Survivor România, în cadrul consiliului de eliminare, că au existat oameni cu două fețe în echipa Războinicilor și că se bucură că aceștia au fost eliminați.

„Când am intrat în competiție, mi-am propus că nu mă voi schimba ca persoană. Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, chiar dacă unii membri au încercat să mă atragă către ei. Au fost două grupuri la început și am încercat să le spun la toți să nu mă bage în niciun grup și că vreau să am aceeași legatură cu fiecare în parte. Mi-am dat seama că unii au venit cu o startegie. Am decis să nu spun nimic nimănui cu gândul ca timpul le va rezolva pe toate.

Toți care au avut mai multe fețe nu se află acum printre noi și mă bucur că nu a trebuit să îmi spun eu părerea sau să le spun ceea ce gândesc. Pur și simplu, așa le-a fost scris să iasă. De când suntem în această formulă este o armonie pe care n-am simțit-o în trecut când eram mai mulți și pentru mine momentele astea de când am rămas 5 sunt cele mai frumoase de când am intrat în competiție. (…) Am avut multe momente în care am căzut psihic și nu am spus nimănui. M-am motivat singur. Mă bucur că nu am apelat la niciunul dintre cei care au ieșit pentru că ar fi purtut să îmi reproșeze pe viitor', a spus Andrei Dascălu la Survivor.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter