Trecutul lui Marius Crăciun de la Survivor. A practicat judo, MMA și e pasionat de parkour

Publicat pe

Marius Crăciun s-a alăturat Survivor și face parte din echipa Războinicilor. Sportivul, care a practicat ani de zile judo și e pasionat de parkour, fiind o achiziție importantă pentru echipă. Iată cine este Marius Crăciun de la Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marius Crăciun de la Survivor. Marius Crăciun intră în forță în competiția Survivor, fostul câștigător al show-ului Ferma în 2019 fiind determinat să-și depășească limitele în competiția din jungla dominicană.

Noul concurent din echipa Războinicilor spune că cele mai frumoase momente din viața sa au avut legătură cu sportul. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. Iar experiențele anterioare fac din el, cu siguranță un competitor de temut.

Trecutul lui Marius Crăciun de la Survivor. A practicat judo, MMA și e pasionat de parkourTrecutul lui Marius Crăciun de la Survivor. A practicat judo, MMA și e pasionat de parkour

Cine este Marius Crăciun de la Survivor

Cine este Marius Crăciun de la Survivor. Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor, are 25 de ani și se va dovedi, cu siguranță, un competitor puternic în Republica Dominicană. În 2019, Marius Crăciun a câștigat Marele Premiu de 50.000 de euro la Ferma, dar are și experiența Ninja Warrior, însă faima și banii nu l-au schimbat. Și-a păstrat același loc de muncă – este marketing manager -, iar banii câștigați i-a folosit pentru a-și ajuta familia.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei: „M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui'/ EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc'/ EXCLUSIV

Citește și: Instanța a decis despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Citește și: Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

Noul venit din trupa Războinicilor a practicat judo de performanță timp de 12 ani, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. Iar în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Marius Crăciun și-a dorit să participe la Survivor deoarece își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții și, nu în ultimul rând, pentru adrenalina și provocările de care va avea parte în această competiție.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice”, mărturisea Marius Crăciun.

Banii și faima nu l-au schimbat

În 2019, Marius Crăciun, acum concurent Survivor, câștiga competiția Ferma și Marele Premiu în valoare de 50.000 de euro. Nici faima câștigată atunci și nici banii nu l-au schimbat pe tânărul sportiv, care, de-a lungul timpului a muncit din greu.

După ce a câștigat competiția de la PRO TV, Marius Crăciun a continuat să muncească în același loc, iar banii i-a folosit pentru a-și ajuta familia.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat, a declarat Marius Crăciun.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter