Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

Publicat pe

Maria Constantin a făcut dezvăluiri uluitoare la aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader și a povestit cum a fost bătută și înșelată de acesta. Artista a preferat să păstrăze tăcerea până acum și nimeni nu și-a imaginat prin ce a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader, Maria Constantin a mărturisit că a fost bătută și înșelată de acesta. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit prin ce a trecut în căsnicia ei cu fostul soț al Gabrielei Cristea.

Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea luiMaria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

În 2017, Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu mare scandal, însă el a fost cel care a acuzat-o de diverse lucruri, în timp ce vedeta a preferat să păstreze tăcerea. Artista a declarat că în căsnicia lor au existat multe probleme, iar ea i-a iertat multe infidelități fostului ei soț. Maria Costantin a recunoscut că a fost bătută și înșelată de Marcel Toader, iar când agresiunile fizice au început, ea a decis să pună punt mariajului.

'Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus… mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.', a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Citește și: Fiul lui Marcel Toader a vândut apartamentul din București pentru a scăpa de datorii! A avut de returnat 150.000 de euro de pe urma tatălui său

Citește și: Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună. Cântăreața a spus adevărul despre el: „A mai fost căsătorit'

Citește și: Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț, Ciprian Tapota. Cum au fost surprinși cei doi, în prezența fiului lor

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Maria Constantin s-a gândit chiar la moarte, după scandalul cu Marcel Toader

Interpreta de muzică populară a fost atât de afectată de tot ce s-a întâmplat încât s-a gândit chiar la moarte. Marcel Toader a ieșit la televizor la vremea respectivă și a făcut dezvăluiri care au determinat-o pe Maria Constantin să se gândească să-și ia viața, pentru a scăpa de tot ce se întâmpla în jurul ei.

'În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea… Eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc. Am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate.', a mai declarat Maria Constantin.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter