Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Publicat pe

Deși a murit în vara anului 2019, Marcel Toader continuă să facă parte din viața Gabrielei Cristea, fără voia ei. Recent, vedeta a fost chemată din nou la tribunal în legătură cu afacerile fostului ei soț. Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aprținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și are ca obiect 'obligația de a face'. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar. Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale, scrie wowbiz.ro.

Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019Gabriela Cristea, chemată la tribunal. Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

În cazul Gabrielei Cristea, lucrurile erau și mai complicate, pentru că aceasta nu se putea înscrie la masa creditorilor din cauza faptului că nu exista încă o decizie a instanței că acea datorie există cu adevărat. Iar instanța a închis cercul vicios, suspendând procesul din cauza faptului că firma lui Toader a intrat în insolvență.

Gabriela Cristea și Marcel Toader, proces anevoios și extrem de lung

'După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul',spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Gabriela și Marcel s-au căsătorit în 2008, însă după o relație de 5 ani aceștia și-au spus oficial adio, printr-un divorț ce a avut loc în 2013. Se pare totuși, că deși divorțul a avut loc, cei doi nu s-au înțeles în privința unor aspecte financiare.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au încercat să-și clădească o afacere cu un parc acvatic, încă de pe vremea când formau un cuplu. Prezentatoarea TV a investit astfel o sumă de bani în respectivul proiect, dar în cele din urma nu s-a mai ales cu nimic. „Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta', a explicat Gabriela. Astfel, a fost intentat un proces în acest sens, pentru ca situația să-și găsească o rezolvare, dar momentan instanța de judecată a întâmpinat niște probleme.

„A stagnat la momentul ăsta pentru că am auzit că e o chestie cu insolvență, nu știu, nu mă pricep, n-am fost niciodată cu contabilitatea. Mă depășește total, avocatul meu se ocupă(..) Nimeni nu a vrut să judece acest proces care a fost demarat în urmă cu multă vreme. Am fost mutați de la un tribunal la altul pentru că toți judecătorii spuneau că nu-i de competență lor', spunea Gabriela, în urmă cu doi ani.

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: De unde a pornit scandalul Revelionului TVR, cu Mihăescu și Pietreanu, și care e poziția oficială a postului: „În 2021 tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!'

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii', a declarat, la acea vreme, Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă