Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Întâmplarea a făcut să-i luăm un interviu lui Vlad Gherman, unul dintre cei mai talentați actori din generația tânără, la scurt timp după ce vestea că el și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a căzut ca un fulger. Deși se aștepta la întrebări intruzive, actorul din „Adela (Antena 1) ne-a răspuns cu inima deschisă la toate curiozitățile despre
viața, cariera, dar și povestea lui de dragoste, recent încheiată, după 9 ani…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Știm că acum nu treci prin cel mai bun moment din viața ta, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. În viziunea multora, relația voastră era perfectă! Când ai simțit că s-a produs ruptura între voi? Ai simțit că, de fapt, lucrurile erau deja terminate, dar că ați mai tărăganat-o, poate dintr-o păcătoasă obișnuință?

Ştiam că nu voi scăpa de aceste întrebări. În primul rând, vreau să înțelegeți că nu a fost o ruptură. Nu a fost ceva ce s-a întâmplat brusc şi s-a terminat la fel de brusc. Nici vorbă. Au fost totuşi 9 ani de relaţie. Bănuiesc că cititorii voştri sunt oameni maturi, trecuţi prin experienţe similare, care pot conștientiza că în 9 ani oamenii se schimbă şi nu e nimic de blamat în asta. Fix prin asta am trecut şi noi.

Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc"/ EXCLUSIVVlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc"/ EXCLUSIV

Vlad Gherman: „Începuserăm să ne dorim lucruri diferite'

Am evoluat în direcţii diferite. Începuserăm să ne dorim lucruri diferite și credeţi-mă că am încercat să facem relaţia să funcţioneze. Nu am zis gata' din primul moment în care am realizat că nu suntem pe acelaşi traseu. Nu ‘am tras de relaţia asta din obişnuință.

Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat). Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman după ce fiul lor s-a despărțit de Cristina Ciobănașu

Citește și: Dovada că și Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman:”Mă țin să mă adun”

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la TV, după despărțire:”Ne luăm în brațe, dar nu știm…” Reacția lui Răzvan Simion

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela:„A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Vlad Gherman: „Ne mai pierdem unul în ochii celuilalt'

V-a unit o dragoste extrem de puternică… Chiar există prietenie atunci când iubirea nu s-a stins de tot? Nu se simte nici cea mai mică urmă de tensiune între voi? Mie, de exemplu, mi se pare ciudat să te rezumi la o prietenie, atunci când cel puțin unul dintre parteneri mai are sentimente… 

Da, există. Există pentru că, înainte de toate, noi am fost prieteni. E o tranziţie grea, normal, dar nu imposibilă. Avem momente în care ne îmbrăţişăm şi prin acea îmbrățisare ne spunem o mie de cuvinte, ne mai pierdem unul în ochii celuilalt, mai râdem când ne aducem aminte de anumite momente pe care le-am trăit de-a lungul relației noastre și după ne cuprind sentimente puternice, dar suntem amândoi conștienți că asta e cea mai bună decizie pentru noi, individual, în momentul ăsta.

Nu știi niciodată unde te duce viața. Uitați-vă la mine! Trebuia să fiu domnul doctor Vlad Gherman și totuși destinul și-a spus cuvântul și a ascultat glasul inimii.  

Vlad Gherman: „Mi-e frică de toate schimbările care urmează'

Și băieții plâng câteodată… Și redactez aceste întrebări imediat după ce am văzut un video în care voi povestiți ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă și ție îți dau lacrimile… Cât de mult ai plâns în ultima perioadă?

Am plâns destul de mult, pentru că despărțirea asta reprezintă o schimbare majoră în viața mea. În general, ne temem de necunoscut, de nou și preferăm să rămânem acolo unde ne simțim în siguranță.

Nu am plâns doar pentru că nu mai sunt cu Criss, ci și pentru că mi-e frică de toate schimbările care urmează. Sunt entuziasmat, dar îmi e și teamă. M-au încercat multe gânduri în ultima perioadă. Clar mă ajută foarte mult ședințele la psiholog și sunt convins că mă voi pune repede picioare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter