Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie: "O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu"

Publicat pe

Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie! Fiica nelegitimă a lui Ioniță a precizat chiar că are de gând să-și schimbe și numele. Mamă a trei copii, Ramona s-a separat de soțul ei și susține că va reveni la numele de fată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona de la Clejani a divorțat de tatăl copiilor ei, după 10 ani de căsnicie. De altfel, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a încercat de mai multe ori în trecut să se separe de soțul ei. În ultimii cinci ani au avut loc mai multe încercări de a se despărți de partenerul ei, însă acum divorțul s-a materializat.

Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie: "O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu"Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie: "O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu"

Ramona de la Clejani a divorțat de tatăl copiilor ei

Ramona de la Clejani a divorțat în secret! Judecătorii deja au stabilit încheierea căsniciei lor din culpă comună. Ce se va întâmpla cu cei trei copii ai fostului cuplu? Magistrații au decis că vor avea custodie comună. Cei trei copii vor sta la mamă, mai ales că fostul partener al Ramonei s-a mutat în Marea Britanie, în urmă cu ceva timp.

Procesul de divorț nu a fost unul simplu și lipsit de obstacole. A început la cererea Ramonei, în urmă cu patru ani, în 2017. Un an mai târziu, instanța admitea acțiunea femeii și dispunea desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului.

Bărbatul nu a dorit să-i acorde divorțul, așa că a decis să facă apel și a câștigat. Procesul s-a rejudecat și s-a încheiat abia după 3 ani.

Citește și: Ramona de la Clejani, după ce a primit amenințări aonime cu moartea:”Ioniță este tatăl meu și îi port numele cu sfințenie”

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy:„Sunt prea supărat'

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor, nevoită să se întoarcă în România!Are două procese, alături de Irinel Columbeanu

Ramona de la Clejani, acuzații la adresa fostului soț

Ramona de la Clejani anunța și în 2015 că dorește să divorțeze de Ion. Ea și-a acuzat fostul partener că nu se interesează de soarta copiilor și că nu îi sprijină deloc financiar.

Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi.

El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii. Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu.

Mi-a fost greu, cum să nu, dar m-am redresat pe parcurs. Când nu mai puteam intram în casă, mă ascundeam și mă văicăream și boceam, mamă, mamă. După jumătate de oră ieșeam senină din casă și mă jucam cu fetele. Pe ele le-am scutit, n-au știut de suferințele mele. Cât despre Ion, fostul meu soț, ce să vă zic: îi doresc fericire și succes și îl anunț că o să-mi refac viața. Mai stau un an pe bară, ca să îmi revin sufletește și financiar, și după asta o să-mi găsesc pe cineva', spune Ramona în 2015 pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter