Ramona de la Clejani, după ce a primit amenințări aonime cu moartea: "Ioniță este tatăl meu și îi port numele cu sfințenie"

Publicat pe

Ramona de la Clejani ar fi primit amenințări cu moartea anonime, bănuindu-l chiar pe Fulgy pentru acest fapt, și spune că se teme pentru viața ei și mai ales a fetelor ei. Cu toate astea, Ramona de la Clejani își respectă tatăl și numele pe care îl poartă, în ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut cu familia lui Ioniță de la Clejani de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona de la Clejani și Fulgy, băiatul Clejanilor, sunt la cuțite și în ultimele zile scandalul dintre ei a escaladat. Coincidență sau nu, Ramona de la Clejani a fost amenințată cu moartea, după ce aceasta s-a exprimat în spațiul public că îl compătimește pe tatăl ei pentru problemele pe care i le-au făcut cei doi copii din căsnicia cu Viorica.

Ramona de la Clejani, după ce a primit amenințări aonime cu moartea: "Ioniță este tatăl meu și îi port numele cu sfințenie"Ramona de la Clejani, după ce a primit amenințări aonime cu moartea: "Ioniță este tatăl meu și îi port numele cu sfințenie"

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că se teme, în primul rând, pentru siguranța copiilor ei. Conform mesajelor pe care ea le-a primit, și viețile celor trei fetițe pe care Ramona Manole le divinizează, ar fi în pericol.

Ramona Manole a subliniat faptul că cele trei fetițe ale sale sunt cele mai importante pentru ea și că își dorește să muncească din greu pentru a le oferi un viitor fără lipsuri, diferit de copilăria pe care ea a avut-o.

'Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine. Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari', a povestit Ramona de la Clejani potrivit Spynews.ro.

Dincolo de problemele pe care le are cu familia tatălui ei, Ramona de la Clejani spune că își iubește și respectă enorm tatăl.

'Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu', a explicat Ramona Manole.

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor: „Am fost imobilizat la pat, am învățat din nou să merg’/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy: „Nu te-ai gândit să-i tragi două perechi de palme?’. Ce răspuns neașteptat a dat artistul

Citește și: Cum au încălcat Albert și Jador regulamentul la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV

Ramona de la Clejani ar fi primit de la Fulgy 50.000 de euro

Ramona a avut o viață grea și niciodată nu a evitat să recunoască acest lucru. De fiecare dată când a avut nevoie de ajutor și a apelat la tatăl ei, la Ioniță de la Clejani, a fost respinsă, așa că a decis să se descurce singură așa cum poate.

Cu un limbaj care nu poate fi reprodus, Fulgy i-a jignit și pe nepoții lui. În plus, băiatul Clejanilor a mărturisit că el s-a ocupat în totalitate de educația celor trei copii ai surorii sale vitrege și că, mai mult decât atât, i-ar fi oferit brunetei și suma de 50.000 de euro, deoarece se afla într-o situație extrem de nefavorabilă cu banii.

Cu ce l-a scos Ramona de la Clejani din sărite pe Fulgy

Fiica lui Ioniță de la Clejani a dezaprobat comportamentul Margheritei și al lui Fulgy din ultimii ani de zile.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute', a declarat Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, pentru impact.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter