Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru: "Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Berecleanu este mamă de adolescenți, însă ține pasul cu tot ce se întâmplă, fiind pe aceeași lungime de undă cu ei. Este descrisă de copiii ei ca fiind fie prea strictă, fie „cea mai drăguță mamă din lume'. Prezentatoarea are numai cuvinte de laudă la adresa Evei și a lui Petru și ne-a împărătșit câteva detalii despre relația lor: cum se înțeleg și ce sfaturi împărtășesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea, cum te simți în postura de mamă de adolescenți? Nouă ni se pare că ai un spirit tânăr și că ești pe aceeași lungime de undă cu ei… Ei ce spun?

Stai să-i strig și să-i întreb! Evaaaa! Petruuuu! Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile.

Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru: "Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor"/ EXCLUSIVCum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru: "Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor"/ EXCLUSIV

Andreea Berecleanu: „Discuțiile cu Eva ating toate zonele'

În ceea ce privește relația cu Eva, Andreea Berecleanu susține că poate discuta orice cu fiica ei, care este responsabilă și matură.

Cum este relația ta cu Eva? Cât de des vorbiți, ce sfaturi împărtășiți?

Vorbim mereu. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește.

Citește și: Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani:”Fără machiaj, fără coafură, eu 100%”

Citește și: Andreea Berecleanu nu are nicio intervenţie estetică.Soţul său, medicul Constantin Stan, nu a fost de acord să o opereze

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip:„Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV.Oana Andoni a înlocuit-o

Andreea Berecleanu: „ Petru se dedică aproape în totalitate pasiunilor lui'

În ceea ce-l privește pe fiul ei Petru, prezentatoarea susține că adolescentul se dedică aproape în totalitate pasiunilor sale, reușind rar să mai iasă, la final de săptămâna, la masă împreună, în familie.

Dar Petru… ce ne poți spune despre el? Că e mai discret, îl mai vedem la tine, pe rețelele de socializare…

Adolescenții nu se lasă fotografiați ușor, asta o știu toți părinții. Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare. Încercăm să-l furăm la câte o masă în weekend, să ne mai însoțească.

Din spusele vedetei, niciunul dintre cei doi copii nu și-ar dori să-i calce pe urme și să-și construiască o carieră în televiziune.

Își dorește vreunul dintre copii să-ți calce pe urme, să aleagă o meserie în lumina reflectoarelor?

Din câte mi-au spus până acum, nu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter