Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani: "Fără machiaj, fără coafură, eu 100%"

Publicat pe

Andreea Berecleanu s-a afișat recent, chiar înainte de Observator, fără machiaj. La 44 de ani, prezentatoarea are un chip foarte tânăr, luminos, pe care îl întreține cu mare grijă. 

Nu se jenează deloc în a-și arăta chipul fără produse de make-up, fără fond de ten, fără farduri. Andreea Berecleanu a publicat o imagine pe Facebook înainte de a prezenta știrile.

Este ciufulită, nemachiată, exact înainte de a arăta așa cum o știm cu toții. Ea a scris și câteva cuvinte, din cabina de machiaj.

„Când avem puțîn timp să respirăm, să ne tragem sufletul, să ne gândim câteva clipe la noi înșine, să o facem! Indiferent în ce loc sau în ce moment al zilei. Această fotografie este făcută de o colegă de la machiaj vineri. A fost o zi alergată, agitată și când am ajuns la Antena 1, în cabina de machiaj, mi-am tras sufletul. Pentru câteva clipe.

Colega mea a simțit că aveam nevoie de un pic de relaxare și mi-a masat un pic ceafă și umerii. Ce dar neprețuit, ce gest! Mi-a prins părul într-un coc răvășit și m-a alintat așa cum doar mama sau Eva, fiica mea, o fac. Apoi, când eu eram pe gânduri in oglindă din față mea, odihnindu-mi privirea, mi-a făcut această poză. O împărtășesc cu voi cu drag. Fără machiaj, fără coafură, eu 100% și imaginea fetei din oglindă😊”, a scris prezentatoarea în mediul online.

Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani: "Fără machiaj, fără coafură, eu 100%"Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani: "Fără machiaj, fără coafură, eu 100%"

Andreea Berecleanu nu are nicio operație estetică

Andreea Berecleanu a dezvăluit EXCLUSIV pentru VIVA! că voia să îşi modifice pleoapa dreaptă. Considera că este prea lăsată şi necesita intervenţia medicului estetician. Doctorul Constantin Stan, soţul său, a considerat că nu trebuie să intervină. Aşadar, nu a operat-o.

Iată declaraţiile prezentatoarei TV despre acest subiect, dar şi despre dieta echilibrată pe care o ţine.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter