Mirela de la Insula iubirii, prima poză cu burtica de gravidă. La ce nume s-a gândit pentru copil

Publicat pe

Mirela de la Insula iubirii este însărcinată în primul trimestru, iar burtica de gravidă începe să se contureze. Fosta concurentă de la Antena 1 a dezvăluit ce nume i-ar plăcea să aibă copilul ei. Mirela de la Insula iubirii trăieștea acum momente unice.

Mirela Baniaș nu-și mai ascunde burtica de gravidă și a recunoscut că este însărcinată. Fosta concurentă de la Insula iubirii se bucură acum de cele mai frumoase clipe din viața ei. Mirela de la Insula iubirii va deveni mamă pentru prima dată în câteva luni.

Deși se înțeleg de minune, când vine vorba de numele viitorului copil, Mirela Baniaș și Florin Tecar nu sunt pe aceeași lungime de undă. „Îmi place la fetiţe: Eva, dar soţului nu. Iar la băieţi: Isaac. Mie îmi plac nume din Biblie. Lui nu”, a scris Mirela Banias.

Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în secret

Nunta celor doi ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă se pare că totul s-a întâmplat mai devreme. Mirela Baniaș a devenit acum doamna Tecar și este extrem de fericită. Fosta conurentă de la Insula iubirii a anunțat că a ales să se căsătorească mai devreme decât stabilise.

‘Am avut de făcut o alegere să aștept sau să iau decizii…
Să fac un pas în spate sau să mă îndrept spre viitor…
Am ales…
Să fim NOI❤️’, a scris Mirela de la Insula iubirii pe una dintre rețelele de socializare.

Florin Tecar este cel care a reușit să o facă pe Mirela să-l uite pe Ionuț Gojman, după ce acesta a picat în ispită la Insula iubirii. Fosta concurentă este acum fericită și liniștită lângă un bărbat care o iubește și o apreciază foarte mult, așa cum își dorește ea.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii va pleca în luna de miere. Câte destinații a ales: 'O să fiți șocați'

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru soț, de ziua lui. Au făcut petrecere mare

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubirii, prima poză cu burtica de gravidă. La ce nume s-a gândit pentru copilMirela de la Insula iubirii, prima poză cu burtica de gravidă. La ce nume s-a gândit pentru copil
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter