Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor: "Am făcut o criză la..."

Publicat pe

Irisha a petrecut doar o lună la Survivor, însă timp suficient pentru a pleca din din Dominicană cu probleme de sănătate care nu-i dau pace nici acum. Au trecut câteva luni de atunci, dar Irisha încă se mai confruntă cu anumite afecțiuni și li s-a destăinuit fanilor că nu se simte deloc bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irisha a postat pe Instagram o fotografie în care le-a dezvăluit fanilor că una dintre problemele de sănătate cu care s-a ales în urma participării la Survivor nu-i dă pace. Irisha a fost eliminată pe 9 mai din competiție, dar cântăreața încă nu și-a revenit din ceea ce numea „experiența vieții ei”.

Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor: "Am făcut o criză la..."Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor: "Am făcut o criză la..."

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta.”, a scris Irisha pe contul său de Instagram.

După Survivor, Irisha a lămurit și bârfele făcute pe seama relației ei cu Marius Crăciun. S-a crezut că sunt împreună, dar amândoi au infirmat acest lucru și au spus că nu formează un cuplu.

Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună.  Fetelor, săriți pe el! E liber!',  a anunțat  Irisha.

„Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare',  a adăugat și Marius Crăciun.

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă:era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă’:„Au apărut vânătăile’

De ce a fost eliminată Irisha de la Survivor

În săptămâna în care a fost eliminată, Irisha a fost propusă alături de Elena Marin, Sorin Pușcășu și Bogdan Urucu.

Dintre cei patru concurenți, cea care a părăsit competiția a fost Irisha, care a întrunit cele mai puține voturi.

„Din punct de vedere social nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Gândim diferit, venim din lumi diferite. Este experiența vieții mele. Este cea mai tare. Nu credeam că pot fi copilul junglei. Sunt foarte fericită că am făcut parte din acest proiect. Le voi povesti celor de acasă că e un proiect deosebit. Afli multe despre tine, e deosebit, e altceva', a declarat Irisha atunci.

Vedeta a petrecut doar o lună în echipa Faimoșilor. Pe 8 aprilie a intrat în competiție, pe 9 mai a fost eliminată.

„S-a votat greșit. Băieții spuneau că se va vota strict sportiv, lucrurile s-au schimbat și nu dau dovadă de verticalitate. Își schimbă pe parcurs părerea.

În echipa continuă răutatea, luarea peste picior, jignirile la adresa fetelor. Lupt în numele femeilor care rămân și celor care vor ieși. Încerc să fac tot posibilul.

Mi-am luat o grămadă de jigniri că i-am luat apărarea Elenei și lui Culiță, Zanni și Sebastian. Au început să vină persoane noi în competiție să inducă păreri ca ulterior să fiu votată. Motivul trebuia să fie sportiv. Nu mă pot lupta. Sper să publicul să mă susțină și să rămân', spunea Irisha înainte de eliminare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter