Cine este Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! E celebru și în străinătate

Publicat pe

Cine este Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! Celebrities! Noul jurat vine în locul lui Cătălin Botezatu și i se alătură Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu. Iată câteva detalii despre bărbatul pe care îl vom vedea tot mai des din toamnă, ca parte din echipa Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tibi Clenci este noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities. Vestea că celebrul designer Cătălin Botezatu părăsește proiectul a luat pe mulți prin surprindere. Și-a motivat decizia și iată că s-a anunțat cine îi va lua locul, la masa juriului. Tibi Clenci vine în sezonul 7, „Metamorfoza'.

Cine este Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! E celebru și în străinătateCine este Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! E celebru și în străinătate

Cine este Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! Celebrities. Tibi Clenci este unul dintre cei mai renumiți fotografi de modă. Este creative director și se bucură de succes și în plan internațional.

De-a lungul timpului, Tibi Clenci a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, dintre care amintim Chanel, Dior, Louis Vuitton. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a realizat pictoriale inspiraționale pentru publicații glamour din tară și din afara ei. În egală măsură, el a creat identități de brand pentru numeroase companii. 

Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. Munca sa a fost recompensată cu trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România. Această recunoaștere îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame’, în cadrul Elle International.

Tibi Clenci a studiat actoria

Tibi Clenci are 46 de ani. S-a născut la Pitești pe 17 octombrie și i-a călcat pe urme tatălui său în ceea ce privește pasiunile. Și tatăl său a fost pasionat de arta fotografiei!

Noul jurat a studiat actoria, ceea ce l-a ajutat enorm în meseria, având în vedere modul în care alege să abordeze arta vizualului. Înainte de a fi remarcat ca regizor, după ce s-a prezentat la o preselecție pentru un vidoclip, Tibi Clenci a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Citește și: Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu.E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Citește și: „Bravo, ai stil! Celebrities' revine la Kanal D.Când începe cel de-al șaptelea sezon

Citește și: Ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink:„Nu are cum să vină în România'

Citește și: Andrei Dascălu a scos în oraș o vedetă de la Puterea Dragostei.S-a despărțit de Roxana Ghiță

Cine este Tibi Clenci? A înființat o școală de modelling

Tibi Clenci a demonstrat că are fler și în afaceri. În urmă cu 30 de ani, juratul de la Bravo, ai stil! a înființat o școală de modelling. Sa bucurat de succes și în afaceri, dat fiind că agenția sa este cotată ca fiind una dintre cele mai bune din țară.

La nivel inernațional, ușile i s-au deschis după ce a fost observat de agentul Angela de Bona, cel care îl are in portofoliu și pe faimosul Patrick Demarchelier. Angela de Bona a fost liantul pentru colaborări cu importante case de modă.

Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu

Tibi Clenci este noul jurat de la Bravo, ai stil! și îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu.

Dincolo de ceea ce surprinde, cu măiestrie, cu ajutorul aparatului foto, imaginile sale spun mereu o poveste. Știe să contextualizeze, iar în creațiile sale se simte și un oarecare „scenariu regizoral'

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii ', susține Tibi Clenci.

Primele declarații despre participarea la Bravo, ai stil!

Tibi Clenci a acceptat provocarea Bravo, ai stil!, show-ul care urmează să înceapă în toamnă la Kanal D. În competiție și-au anunțat participarea deja nouă concurente: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Carmen Negoiță, Olga Verbițchi și Mădălina Pamfile.

Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul, a declarat Tibi Clenci.

De ce s-a retras Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România a anunțat recent că părăsește masa juraților Bravo, ai stil!. El a motivat că renunță la acest rol pentru a se dedica altor proiecte în Kanal D.

Celebrul designer a ales să se retragă din emisiune, însă va rămâne în continuare în acest trust. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre alegerea de a pleca de la Bravo, ai stil!.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities’. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!’, a spus Cătălin Botezatu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter