Ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink: „Nu are cum să vină în România”

Publicat pe

Toată lumea a fost suprinsă să afle că Monica Gabor nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink, după o relație de 10 ani. Printre cei care nu se așteptau la această despărțire se numără și Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi. Iată ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea a fost surprinsă să afle că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu, după o relație de 10 ani, cu atât mai mult cu cât nu păreau a fi probleme în paradis. În ultima vreme, apăruseră zvonuri în ceea ce privește destrămarea cuplului celor doi, asta pentru că Monica ștersese toate pozele pe care le avea cu Mr. Pink pe Instagram.

Ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink: „Nu are cum să vină în România'Ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink: „Nu are cum să vină în România'

Printre cei pe care vestea despărțirii i-a luat prin surprindere se numără și Irinel Columbeanu care, inițial, a crezut că este vorba doar de simple speculații. Recent, Irinel Columbeanu a avut prima discuție cu fiica pe care o are cu Monica, Irina, după ce s-a aflat de despărțirea dintre aceasta și Mr. Pink.

Citește și: Cine este Mr. Pink.Fostul iubit al Monicăi Gabor a fost călugăr tibetan

Citește și: Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.S-au reunit în Dubai

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor:„Am făcut o criză la…'

Irinel Columbeanu: „Am vorbit cu Irina, fiica mea'

Irinel Columbeanu a vrut să știe că fiica lui, Irina, care merge la școală în America, este bine, având în vedere situația dintre Monica Gbor și Mr. Pink. Drept urmare, Irinel Columbeanu a avut o discuție prin Skype cu fiica sa și a aflat că fetița este bine și că scrie în continuare la cartea ei. De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor a mai spus că Irina nu va veni prea curând în vizită în România din cauza celor întâmplate.

Nu am vorbit cu Monica după ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continuă să scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc să dezvălui unde se află în prezent, important este că e bine și atât. Nu cred că vine în România vara aceasta, nici nu are cum să vină, nu vedeți și voi la televizor ce se întâmplă', a declarat Irinel Columbeanu, pentru impact.ro.

De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Văzută din afară, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, părea una perfectă. Ea tânără, frumoasă și întreprinzătoare, el tânăr și extrem de bogat. Amândoi au câte un copil, iar relația dintre „mama vitregă’ și fiul milionarului părea perfectă. Cel puțin asta se vedea din fotografiile postate de Monica Gabor pe contul ei de Instagram. Confirmarea despărțiriia venit de la Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica atunci când s-a mutat în America. Se pare că iubitul ei o controla în permanență și ea era obligată să i se supună.

Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea, a mărturisit o persoană din proximitatea Monicăi pentru playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter