Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție și copilul din Dubai: „Toată India știe unde locuiesc”

Publicat pe

Iulia Vântur a venit în România pentru că are mai multe lucruri de rezolvat, iat Salman Khan, iubitul ei, a rămas în India. Celebrul actor de la Bollywood trebuie să facă față mai multor zvonuri potrivit cărora are o soție și un copil în Dubai. Pe marginea acestui subiect, Salman Khan a făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan, în India. Totuși, fosta prezentatoare TV de la noi s-a întors în România pentru că are mai multe lucruri de rezolvat aici. Însă, vedeta a declarat că se va întoarce în India, acolo unde și-a construit o nouă viață, după ce rezolvă treburile din țară. Pe de altă parte, de o atenție mediatică exacerbată se bucură și Salman Khan în India, acesta fiind unul dintre cei mai celebri actori de la Bollywood.

Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție și copilul din Dubai: „Toată India știe unde locuiesc'Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție și copilul din Dubai: „Toată India știe unde locuiesc'

Cum celebritatea vine la pachet, de multe ori, cu numeroase zvonuri, iubitul Iuliei Vântur trebuie să facă față speculațiilor potrivit cărora ar avea o soție și un copil în Dubai. De ceva vreme se zvonește că ar avea o soție pe nume Noor, dar și o fiică de 17 ani. Actorul a făcut primele declarații pe acest subiect, vrând să lămurească situația.

Citește și: Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu.E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Citește și: Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.S-au reunit în Dubai

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Salman Khan: „Nu sunt căsătorit. Nu am o soție'

Salmna Khan, iubitul Iuliei Vântur, a fost invitat la talk-show-ul „Pinch 2, moderat de fratele său, Arbaaz Khan. Aici, actorul a răspuns la mai multe întrebări din partea fanilor, iar mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea l-au întrebat despre familia pe care ar avea-o în Dubai. „Toată lumea din India știe că ești în Dubai cu soția ta, Noor, și fiica de 17 ani. Până când vor fi păcăliți oamenii din India?', a fost mesajul unui fan.

Iubitul iuliei Vântur nu a stat pe gânduri dacă să ofere un răspuns sau nu. Salman Khan a spus că el nu este căsătorit și că nu are nicio soție în Dubai, potrivit impact.ro.

Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc', a spus Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, potrivit zeenews.india.

Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție!'

Iulia Vântur: „Toată viața mea e aici’

Iulia Vântur se simte foarte bine în România și spune că toată viața ei este aici, dar și să o altă parte importantă din viața ei este în India, motiv pentru care se va întoarce în țara adoptivă după ce își va rezolva treburile. În plus, și Salman Khan îi simte lipsa și o așteaptă înapoi în India.

Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva. Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile.(…) Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile. (…)

Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India.  Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag‘, a spus Iulia Vântur, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter