Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Publicat pe

Tibi Clenci este noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities și îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. Celebrul designer a decis să renunțe la emisiune pentru alte proiecte pe care le are la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii de modă de la Kanal d. Tibi Clenci este noul jurat de la Bravo, ai stil! și vine în locul lui Cătălin Botezatu. Sezonul cu numărul șapte al emisiunii vine cu mari schimbări, astfel că la masa juraților lângă Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu va sta și Tibi Clenci.

Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. E noul jurat la Bravo, ai Stil!Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Show-ul de la Kanal D va începe în toamnă, iar concurentele sunt pregătite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați. Tibi Clenci este considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, iar el are și un real succes pe plan internațional.

Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul', a declarat Tibi Clenci.

Citește și: Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!: „Se temea pentru viața lui!”

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiune

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! Celebrities a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei, și a creat identități de brand pentru numeroase companii. 

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion.  A  primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame', în cadrul Elle International.

Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu, membrii Juriului, și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt pregătiți să fie alături de concurente în cea mai frumoasă și transformațională călătorie – „Bravo, ai Stil! Celebrities', un show plin de strălucire, în care atitudinea și bunul gust devin cei mai prețioși aliați.  Mentori, antrenori în materie de stil, Juratii le vor însoți pe concurente de-a lungul unei experiențe memorabile.  Reamintim că cele nouă concurente care se vor lupta pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din Romania' sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi,  Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoița și Olga Verbițchi.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter