Glumă sau ceartă? Ce se întâmplă între Mihai Bendeac și Cătălin Măruță

Publicat pe

După mesajul transmis de către Mihai Bendeac la adresa lui Cătălin Măruță, mulți au crezut că la mijloc ar fi fost vorba despre un conflict real între cei doi. Prezentatorul de la PRO TV a lămurit de la ce a pornit totul și s-a dovedit că, de fapt, nu ar fi vorba despre o ceartă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță, în centrul atenției, după ce juratul de la iUmor a transmis un mesaj care îl viza pe prezentatorul de la PRO TV. Mihai Bendeac părea deranjat de insistențele lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui. Cum nu a acceptat, soțul Andrei ar fi insistat, motiv pentru care vedeta Antenei a folosit cuvinte dure precum „hărțuire', „amenințând' chiar cu poliția.

Glumă sau ceartă? Ce se întâmplă între Mihai Bendeac și Cătălin MăruțăGlumă sau ceartă? Ce se întâmplă între Mihai Bendeac și Cătălin Măruță

Mihai Bendeac, mesaj dur pentru Cătălin Măruță

Mihai Bendeac a luat pe toatp lumea prin suprindere cu un mesaj total neașteptat la adresa lui Cătălin Măruță. Totul ar fi început în urmă cu două luni, după ce a refuzat invitația în podcast-ul pe care îl Măruță îl realizează.

Mihai Bendeac a refuzat pe motiv că vrea să-și rărească aparițiile public, însă cum Măruță a insistat, juratul de la iUmor a ținut să spună public că nu mai vrea să fie sunat.

'M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!', a transmis Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Citește și: Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță:„Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe'

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac:„Mă vrei la așternut'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor:„Am făcut o criză la…'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Mihai Bendeac, către Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, nu glumesc'

Mesajul a continuat în aceeași manieră, Mihai Bendeac amenintând cu poliția și mulți au luat chiar în serios conflictul.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică!', a mai spus Mihai Bendeac.

Cătălin Măruță oferă explicații: „Era o glumă toată povestea'

Totul ar fi fost, însă, spus în glumă, nu la nervi. Cătălin Măruță a explicat că cei doi au chiar o relație foarte bună. Totul ar fi fost transmis în spirit de glumă și ar fi fost un simplu joc, a lămurit Cătălin Măruță.

'De ziua Evei a scris și mesaj public (n.r. „La mulți ani, piticot'). Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube', a explicat Cătălin Măruță pentru impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter