Oana Zăvoranu, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac: „Mă vrei la așternut”

Publicat pe

Oana Zăvoranu a vorbit despre mai multe vedete din România, iar când a ajuns la celebrul Mihai Bendeac, bruneta a oferit detalii picante care i-au surprins pe mulți. Se pare că cei doi ar fi încercat, la un moment dat, să se cunoască mai bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac se pare că au o relație cu năbădăi. Bruneta a povestit câteva detalii picante care au avut loc între ea și cunoscutul actor.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac: „Mă vrei la așternut'Oana Zăvoranu, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac: „Mă vrei la așternut'

Se pare că cei doi ar fi încercat, în trecut, să se cunoască mai bine, iar Oana Zăvoranu a detaliat cum au decurs lucrurile în acea perioadă între ei.

Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac, dragoste cu năbădăi

Cine s-ar fi gândit că ar fi putut exista ceva între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac? Bruneta a dat cărțile pe față și și-a exprimat părerea clară despre actor. Cei doi ar încercat să se întâlnească în trecut, doar că lucurile nu au funcționat pentru ei.

Citește și: De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă:

Citește și: Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia:

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:

Citește și: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu după ce s-a întors de la Survivor.

Oana Zăvoranu îl place, dar nu prea pe Mihai Bendeac. Vedeta a avut atât cuvinte de laudă la adresa lui, cât și critici: „Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, el e personaj, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă'.

Deși nu s-a concretizat nimic între cei doi, Oana Zăvoranu găsește, totuși, asemănări între ea și marele actor: „Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine, nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine'.

Bruneta nu s-a zgârcit atunci când a venit vorba despre calitățile lui Mihai Bendeac și a spus despre el că este foarte talentat, dar și că are impresia că este mereu într-o scenetă de teatru.

El cică este de ăsta de nu suportă lume, vrăjeală, lasă-mă îmi place, un teatru, e într-o scenetă tot timpul, pentru că își permite. După părerea mea ăsta e foarte talentat, pute de talent, am spus mereu oamenilor talentați tinzi să le ierți multe'.

Oana Zăvoranu: „Încă ești cu ochii pe mine'

În urmă cu câțiva ani, între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac ar fi existat o apropiere, potrivit brunetei. Cei doi s-ar fi întâlnit și ar fi fost chiar aproape să se sărute. Vedeta este de părere că dacă s-ar fi întâmplat ceva mai mult între ei, atunci ar fi fost un dezastru.

Mai mult, Oana consideră că Mihai încă este cu ochii pe ea și că încă își dorește să fie ceva mai mult între ei. Actorul chiar ar fi invitat-o la el acasă.

De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale'.

Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că.. nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama  ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…', a mai adăugat Oana Zăvoranu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter