Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu după ce s-a întors de la Survivor. Ce a declarat despre Elena și Zanni

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu de la Survivor a fost eliminat în urmă cu puțin timp din competiție și iată că deja a ajuns în România! La aeroport, tânărul a fost așteptat de o echipă de jurnaliști și a acordat deja primul interviu, la scurt timp după aterizare. A vorbit despre experiența din jungă, despre relația cu coechipierii și despre dorul de casă și familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor și deja a ajuns în România. Propus la eliminare de Zanni, tânărului i-a părut rău că visul Survivor s-a încheiat așa de repede pentru el, dar a fost bucuros să își revadă familia și, oricât de amuzant ar suna, să mănânce. Extrem de emoționat, Ștefan Ciuculescu a fost, fără doar și poate, cel mai entuziasmat de revederea celor mai dragi persoane.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Cu cine dormea Elena

Citește și: Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între…'

Citește și: Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor: „Sper să apuce săptămâna viitoare'

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…'

Sportivul a dezvăluit că parcursul său în competiția din Republica Dominicană a fost unul dificil, dar este recunoscător pentru că a avut ocazia să trăiască pe propria-i piele această experiență de viață unică. Își dorește ca foștii săi colegi din echipa Faimoșilor să ajungă până în finală, iar despre Zanni și Elena a vorbit deschis, fără resentimente sau ranchiună.

Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu după ce s-a întors de la Survivor. Ce a declarat despre Elena și ZanniPrimele imagini cu Ștefan Ciuculescu după ce s-a întors de la Survivor. Ce a declarat despre Elena și Zanni

Ce își dorește Ștefan Ciuculescu de la Survivor, la scurt timp după ce a ajuns în România

„O experiență de viață importantă. A fost foarte greu. E imposibil să trăiești fără familie, fără telefon, fără prieteni și fără mâncare. Când am ajuns în aeroport la Istanbul, am mâncat doi burgeri.

Vreau să stau cât mai mult cu familia și prietenii. Două luni jumate au fost foarte grele. Le urez succes colegilor mei din competiție pentru că pentru ei e greu. Le urez succes lui Elena, lui Zanni, să tragă de ei pentru că e păcat dacă au ajuns până aici să nu își susțină visul.

Fără niciun fel de ranchiună și spun asta pentru că nu vreau să se interpreteze greșit: Elena este o față care mi-a fost dragă de la început, sensibilă și tocmai din cauza senisibilitatii ei poate am ajuns și eu să o judec înunele momente, dar o voi susține așa cum am spus în Consiliu.”, a declarat Ștefan Ciuculescu, potrivit WOWbiz.ro.

Ștefan Ciuculescu, fericit peste măsură, chiar dacă a fost eliminat

Ștefan Ciuculescu a fost trist după eliminarea de la Survivor, dar a primit o veste mare, pe care a simțit nevoia să o împărtășească și internauților. La 98 de ani de la înființarea echipei Rapid, fotbalistul a aflat că echipa sa a ajuns în liga I! Fericit peste măsură, Ștefan Ciuculescu a declarat că nu și-a putut controla reacțiile!

„Deși am fost plecat, Rapidul l-am avut la suflet. Deși n-am știu nimic, când am ieșit din competiție, vestea promovării am primit-o cu bucurie. Am urlat de bucurie în cameră. Astăzi, 25 iunie, este ziua ta, Rapidule. 98 de ani, iar eu am fost prezent la cei 95. Îți doresc, Rapid, împliniri mai mari decât ai avut până acum. La fel și vouă, rapidiștilor.', a mai anunțat Ștefan Ciuculescu.

Sursa FOTO: Facebook & Fc Rapid.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter