Adelina Chivu, despre viața de familie alături de Cristi Chivu: „El e mai sever...”

Publicat pe

Adelina Chivu, una dintre cele mai admirate românce, a vorbit despre relația dintre ea și Cristi Chivu, despre cum au ales să-și crească fetițele, dar și despre perioada pandemiei, când ei au locuit într-una din cele mai afectate zone: Milano.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Chivu locuiește în Milano de câțiva ani, împreună cu celebrul ei soț, Cristian Chivu, și cele două fiice, Natalia și Anastasia. Într-un interviu acordat okmagazine.ro, Adelina a explicat că din cauza pandemiei nu a mai reușit să ajungă în România în ultimii doi ani.

Adelina Chivu, despre viața de familie alături de Cristi Chivu: „El e mai sever...'Adelina Chivu, despre viața de familie alături de Cristi Chivu: „El e mai sever...'

Soția fostului fotbalist a povestit despre cum a decurs pentru ea și pentru familia ei perioada pandemiei, dar și despre ce reguli aplică atunci când vine vorba despre educația celor două fetițe.

Pandemia în ochii familiei Chivu

Adelina Chivu a povestit despre cum s-a descurcat în perioada pandemiei și a explicat că România a fost într-o continuă relaxare față de Italia, unde regulile au fost mult mai stricte.

„În perioada de vârf a pandemiei erau o grămadă de poliţişti pe stradă, când coborai te trimiteau imediat în casă. Cineva pe Instagram îmi scria: «hai că nu e chiar aşa!» Şi asta discutam: poate în alte zone ale oraşului a fost altfel, dar în centru a fost nebunie. Când mă întreabă cineva despre cum a fost, eu mă refer strict la zona în care m-am învârtit eu', a spus Adelina.

Aceasta a explicat și că, personal, i-a fost foarte greu să stea doar în casă, mai ales că trebuia să găsească diferite activități pentru fetițe. Partea bună a fost, după cum spune ea, că în acea perioadă și-au cumpărat un cățel.

Ne-am luat un căţel în acea perioadă, care m-a făcut să mai uit de pandemie. Dacă nu era pandemia, Cristi n-ar fi luat niciodată căţel, nu ar fi fost de acord cu asta. Şi el şi fetele sunt alergici, dar am făcut un research şi am găsit un căţel analergic, care acum a devenit inima casei. Deci am rămas cu ceva foarte bun din pandemie '.

Citește și: Ce mari și frumoase s-au făcut fiicele lui Cristi Chivu!

Citește și: Cum a cerut-o Cristi Chivu de soție pe Adelina:

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephie, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei:

Cristi Chivu: Mi-a plăcut maxim că am putut să stau acasă

Cristi Chivu se pare că nu a avut o problemă în mod special cu perioada în care a fost nevoit să stea doar în casă. Călătorind foarte mult înainte, fostul fotbalist s-a putut bucura de familia sa, dar și de meciurile de la TV. Chiar el este cel care spune tuturor: „Mi-a plăcut maxim că am putut să stau acasă'.

El a fost foarte bine. Îi place la nebunie să stea în casă, să se uite la TV, la meciuri, să nu trebuiască să se trezească la o anumită oră. Dacă a avut o viaţă în care a fost mult pe drumuri, lui i-a prins foarte bine să fie cu noi, să facem diverse lucruri, să gătim…', a spus Adelina despre soțul ei.

Dacă perioada stării de urgență a fost pentru mulți un moment decisiv când vine vorba de relații și s-a ajuns la multe despărțiri, în cazul familiei Chivu lucrurile nu au fost deloc așa.

Cristi Chivu s-a concentrat foarte mult în acea perioadă și pe starea soției sale și a ajutat-o să îi treacă mai ușor timpul: „Cristi ştia că mie nu-mi place să stau în casă, că mă plictisesc foarte uşor şi trebuie să am ceva de făcut şi atunci se concentra să mă ajute în sensul ăsta, îmi propunea diverse chestii. Dacă mă vedea supărată sau plictisită, imediat venea cu tablele: «Hai să te bat la table»'.

Adelina Chivu: Am ţinut o dietă cu soţul meu şi am slăbit mult

Cât despre problema kilogramelor în plus, Adelina spune că începuse să ia în greutate în perioada restricțiilor, însă a luat imediat măsuri.

Bruneta a mărturisit și că cel mai probabil nu va mai merge la sală deoarece, tot în acea perioadă, s-a descurcat foarte bine cu echipamentul de acasă: „Să ştii că m-am descurcat în pandemie, pentru că mi-am luat acasă greutăţi, am bandă de alergat, benzi de rezistenţă. Cred că nu voi mai merge la sală. Deci m-am antrenat. În plus, am ţinut o dietă cu soţul meu şi am slăbit mult amândoi (…) Alături de el m-am ambiţionat şi am încheiat dieta arătând ca la 20 de ani amândoi'.

Adelina Chivu a mărturisit că a fost una dintre femeile norocoase și nu a ținut dietă niciodată. În schimb, după 35 de ani, simte nevoia să fie atentă la ce mănâncă și să se axeze și pe sport.

Eu până la 35 de ani nu am ţinut dietă şi nu am făcut niciun fel de sport. Ei, după această vârstă, metabolismul meu a devenit mai lent şi am observat că nu mai pot mânca chiar orice, oricât şi oricând. Aşa mi-am dat seama ce norocoasă fusesem şi nu realizasem', a spus Adelina.

Adelina Chivu, despre educația fetițelor

Adelina Chivu a explicat că are acces permanent la conturile de social media ale fetelor ei, Natalia și Anastasia. Bruneta spune că discută mereu cu ele despre riscurile la care sunt supuse atunci când folosesc internetul.

Cea mică, de exemplu, nici nu ştie unde îşi lasă telefonulşi ei îi place să facă orice altceva. Cea mare, în schimb, e disperată să stea pe telefon.Deci cu ea am avut mult de muncă pe tema asta. Am stat mult de vorbă. Pentru că trebuie să înţeleagă şi riscurile şi ce se poate întâmpla pe viitor dacă postezi ceva nepotrivit'.

Adelina a explicat că întâmpină anumite dificultăți atunci când vine vorba de social media și copii, neavând un exemplu pe care să îl urmeze. Bruneta spune că și-a dorit să vorbească cu părinții colegilor de la școală, însă există diferențe mari de mentalitate.

Cele două fetițe ale cuplului Chivu vorbesc foarte bine româna chiar dacă trăiesc în Italia. Mama lor s-a ocupat foarte frumos de educarea lor și chiar ține ca în casă ele să vorbească româna.

Când vine vorba de severitate, Adelina spune că ea trebuie să fie și părintele dur, dar și cel bun. Cristi Chivu fiind mai mult plecat, nu are ocazia să fie sever cu cele două fetițe. Ba chiar el este cel care îi spune mereu Adelinei că nu este bine să le facă toate poftele.

„Eu sunt şi cea mai bună şi cea mai severă ca părinte. Dar în linii mari, el e mai sever legat de a nu le oferi absolut tot ce cer, ca să nu fie răsfăţate, deşi îşi calcă pe suflet des. Iar eu sunt mai severă legat de principii de viaţă, să se transforme în două femei cu principii, educate, acolo sunt eu poliţistul'.

Adelina și Cristi Chivu sunt împreună de 14 ani

Sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 13 și spun că sunt cei mai buni prieteni. Acesta pare să fie secretul căsniciei fericite pe care Adelina și Cristi Chivu o au. Dar, pe lângă această prietenie, și comunicarea este una foarte importantă, după cum chiar Adelina spune.

„Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine'.

Deși au două fetițe relativ mici, Adelina și Cristi își organizează o dată pe an o vacanță în care să meargă doar ei doi sau, eventual, cu prietenii. În plus, de fiecare dată își sărbătoresc aniversările și nu uită să se bucure de căsnicia pe care o au.

„Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri, doar noi doi. Anul trecut, evident nu am reuşit cu pandemia. Am plecat trei săptămâni în Puglia cu fetele şi s-a nimerit să fim acolo de aniversare. Dar de obicei o aniversăm noi doi singuri sau cu prietenii printr-o vacanţă în care mergem fără copii. Ne-am ţinut an de an de regula asta şi mă bucur foarte tare că abia aşteptăm amândoi perioada aia'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter