Copiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și David

Publicat pe

Copiii lui Adrian Enache, Diana și David, au fost pentru prima dată împreună într-un studio de televiziune. Momentul a fost cu totul special, pentru că artistul a primit diplomă pentru cel mai bun tată cu ocazia zilei sale de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Enache a revenit pe scenă alături de Diana Matei, în locul Corinei Chiriac, la postul Național TV, în cadrul emisiunii „Start Show Romania'. Până acum au fost invitați artiști de muzică populară și ușoară și profesioniști din diferite domenii.

Copiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și DavidCopiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și David

Într-una dintre ediții, însă, Adrian Enache a avut doi invitați cu totul speciali: cei doi copii ai săi, Diana și David. Artistul a primit în direct poate unul dintre cele mai frumoase cadouri, o diplomă pentru cel mai bun tată. Momentul a fost cu adevărat special datorită faptului că cei doi copii au fost pentru prima oară împreună într-un platou de televiziune.

David vrea să devină un mare regizor

Adrian Enache a ținut un discurs emoționant în timpul emisiunii. Artistul le-a mulțumit Corinei, mama Dianei, și Iulianei Marciuc, mama lui David, pentru faptul că l-au făcut tată.

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:

Citește și: Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România:

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

David este un adevărat cavaler la cei 16 ani și este aproape la fel de înalt ca tatăl său. Băiatul se pare că este foarte bun și la școală și nu încetează din a-și face mândri părinții.

Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță'.

Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie', declara Iuliana Marciuc.

Cum a fost afectată Diana de divorțul părinților

Diana are o relație specială cu tatăl ei, Adrian Enache. Ea spune că el îi este confident, prieten și tată. A moștenit de la el doza de perfecționist și este mândră de faptul că are un tată ca el.

Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi discutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva', a mărturisit Diana.

Diana Enache a vorbit despre divorțul dintre părinții ei, dar și despre relația ei cu Iuliana Marciuc, partenera actuală a tatălui său: „Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată'.

N-am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva', a mai spus Diana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter