Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!: "Se temea pentru viața lui!"

Publicat pe

Cătălin Botezatu a surprins pe toată lumea când și-a anunțat demisia din juriul emisiunii Bravo, ai stil!, de la Kanal D, dar mai ales pe fanii show-ului. S-au speculat diverse motive legate de decizia designerului, dar se pare că nu a fost nici o neînțelegere de ordin financiar sau un proiect nou, ci cu totul altceva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu și-a anunțat demisia, zilele trecute, pe Facebook și toată lumea a rămas surprinsă, mai ales că era unul dintre cei mai iubiți jurați de la Bravo, ai stil! și era plătit cu multe mii de euro pentru a analiza ținutele concurentelor din emisiune.

Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!: "Se temea pentru viața lui!"Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!: "Se temea pentru viața lui!"

O sursă din Kanal D a dezvăluit adevărul din spatele acestei demisii a lui Cătălin Botezatu, nicidecum legată de bani.

'Era foarte obositor pentru el să filmeze timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice.

În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea mulți bani din marea lui pasiune', ne-au dezvăluit surse din Kanal D, în exclusivitate pentru impact.ro.

'Încă nu au bătut palma cu nimeni, pentru postul de jurat, sunt tratative, este greu să îl înlocuiești pe Cătălin Botezatu', a mai dezvăluit respectiva sursă.

Cătălin Botezatu și-a dat demisia după 3 ani la Bravo, ai stil!

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul 'Bravo, ai stil!'. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities.', a spus Cătălin Botezatu, fără a preciza mai multe detalii despre demisia sa, după trei ani în juriul emisiunii de la Kanal D și proiectele următoare.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați:„Am pus mâna direct’

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:„Am fost luați de val’

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate’/ EXCLUSIV

Botezatu continuă colaborarea cu Teo Trandafir, pentru rubrica de modă

Cătălin Botezatu rămâne, în continuare, una dintre vedele postului Kanal D și va realiza rubrica de modă din emisiunea lui Teo:

'Va realiza, pentru emisiunea lui Teo Trandafir, rubrica de modă, pe care o prezintă de anul trecut, chiar a filmat zilele trecute. Nu este adevărat că ei doi vor avea și o nouă emisiune.

Cel mai probabil, Cătălin va primi o altă producție TV, dar care nu îl va solicita atât de mult'.

Cătălin este implicat în această perioadă în proiectul 'Arad Fashion Days', care are loc la Arad, în perioada 27-29 august. Aici celebrul creator de modă își va prezenta cele mai frumoase modele de rochii de seară. Vor fi pe podium și cei mai talentați tineri designeri, cu ținute avangardiste.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter