Horoscop 5 august 2021. Taurii își întâlnesc jumătatea

Publicat pe

Horoscop 5 august 2021. Taurii au toate șansele să-și întâlnească jumătatea, iar pentru Raci apar oferte noi de job sau primiți o mărire de salariu la actualul loc de muncă. Iată ce prevestec astrele pentru 5 august 2021 și pentru restul zodiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 august 2021 Berbec

Berbecii sunt preocupaţi de carieră sau… mai degrabă îngrijoraţi. Sugestia astrelor este să vă relaxaţi, nimeni nu vă poate înlocui, deci faceţi abstracţie de nereguli. Te poți baza pe sprijinul partenerului de viață

Horoscop 5 august 2021 Taur

Taurii sunt stresaţi pe zona relaţiilor din cauza unui conflict sau a unei despărţiri. Trebuie să vă adaptaţi mai uşor schimbărilor dacă nu vreţi să vă dezechilbreze. Ai ocazia să te afirmi pe plan social. Astrele le prevestesc nativilor din zodia Taur întâlnirea cu sufletul lor pereche.

Horoscop 5 august 2021 Gemeni

O zi în care Gemenii sunt foarte implicaţi într-un proiect, o activitate la distanţă, mai ales pe plan emoţional. Sunteţi avantajaţi dacă vreţi să studiaţi şi să vă folosiţi de mediul online. Atenție la ce povestiți oamenilor. Încercați să fiți rezervați și să nu vă spuneți secretele.

Horoscop 5 august 2021 Rac

Pe Raci s-ar putea ca cineva să îi manipuleze sau să le ofere informaţii greşite, parţiale, în orice caz nu veridice. Analizaţi cu atenţie totul şi nu vă lăsaţi influenţaţi. Pot apărea promovări sau chiar oferte noi de job.

Horoscop 5 august 2021 Leu

Pe plan financiar Leii sunt uşor destabilizaţi din cauza unor datorii sau plăti restante, dar nu vă faceți griji pentru că voi sunteți foarte norocoși în ceea ce privește banii, potrivit observatornews.ro. De mâine apar soluţii, aşa că nu luaţi azi decizii majore.

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Citește și: Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Citește și: Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Horoscop 5 august 2021 Fecioară

Nativii Fecioară au de rezolvat chestiuni legate de nişte hârtii, semnături sau documente. Depindeţi de o instituţie să primiţi o aprobare, un răspuns care vor fi pozitive. Aveți mult idei creative la locul de muncă, iar asta vă va remarca în fața șefilor.

Horoscop 5 august 2021 Balanță

Balanțele comunică foarte bine în mediul online şi au parte de creativitate, de inspiraţie. Poate este momentul să ieşiţi din zona voastră de confort şi să încercaţi ceva nou. Veți avea o stare excelentă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Horoscop 5 august 2021 Scorpion

Scorpionii, în schimb, sunt foarte pasionali şi fie se ceartă cu partenerul de viaţă, fie depun prea multe sentimente faţă de o persoană cu care nu au vreo legătură. Cert este că iubirea se ridică la cote înalte. Fiți pregătiți să găsiți fericirea alături de persoana care vă împărtășește aceleași pasiuni.

Horoscop 5 august 2021 Săgetător

Apare un conflict în raport cu nişte prieteni sau la job în cazul Săgetătorilor. Surprizele nu vor lipsi, aşa că mare grijă cum le faceţi faţă. Vă veți întâlni cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme.

Horoscop 5 august 2021 Capricorn

Capricornii au tendinţa să facă excese, fie ele culinare sau de altă natură și pot apărea ușoare dureri de stomac. Poate vorbiţi prea mult sau munciţi peste program, iar asta vă afectează imunitatea şi psihicul. Încercaţi să vă echilibraţi.

Horoscop 5 august 2021 Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să rezolve ceva legat de bănci, nişte credite, plăţi bancare. Deşi sunteţi îngrijoraţi, totul va se va aşeza, dar încercaţi să nu vedeţi partea negativă. Veți avea în sfârșit curajul să vă deschideți în fața partenerului sau a apropiaților și le spuneți ce aveți pe suflet.

Horoscop 5 august 2021 Pești

Iar Peștii socializează mai mult decât de obicei. Prieteni, cunoştinţe, posibile idile. Dacă sunteţi preocupaţi de starea de sănătate a cuiva de la distanţă, fiţi siguri că va fi bine. Astrele vă recomandă să vă luați câteva zile libere și să vă odihniți.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter