Cine este Shift de la Asia Express și care e numele lui real

Publicat pe

Cine este Shift de la Asia Express. Artistul pornește pe Drumul Împăraților alături de Connect-R. Are 38 de ani și mulți își doresc să afle detalii despre concurentul din sezonul 4. Iată cine este Shift, cu ce se ocupă și care este numele lui real!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Shift de la Asia Express? E întrebarea care stă pe buzele multora, încă de când s-au aflat concurenții celui de-al patrulea sezon. Shift va face echipă cu un alt artist cunoscut de la noi, Connect-R. Rămâne de văzut cât timp vor rezista cei doi în competiție și cum vor înfrunta obstacolele ce le vor apărea în cale pe Drumul Împăraților.

Cine este Shift de la Asia Express și care e numele lui realCine este Shift de la Asia Express și care e numele lui real

Cine este Shift de la Asia Express

Cine este Shift de la Asia Express? Pe numele real Gabriel Mihai Istrate, Shift s-a remarcat pe piața muzicala românească, fiind un îndrăgit artist de la noi.

Shift de la Asia Express are 38 de ani, este din Galați și se numără printre artiștii care au pus bazele trupei Ilogic, în 1998. În anul 2008, Shift a decis să mizeze pe o carieră solo. Astfel, sub pseudonimul Kreuzet, a lansat piesa „Prea devreme', tot atunci producând integral și albumul „Acelash – E bine rău'.

În aceeași perioadă s-a mutat în Capitală și a avut colaborări cu Kontrol Room Studio @Sahia Film. Creațiile sale au fost puse la la dispozitia unor artisti ca Besa (Albania), 361Grad (Elvetia), Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu si Lavinia, potrivit catmusic.ro.

Tot Shift de la Asia Express a pus bazele grupului de producție Midiots. Shift colaborează cu Urban Records nu doar în calitate de artist, ci și de producător.

Evoluția lui Shift în plan profesional

În urmă cu 11 ani ia naștere pseudonimul Shift, în 2010, când și-a mărit potofoliul și a avut mai multe colaborări pe parte de producție: cu Puya, Bere Gratis, DJ Osaka, SRG si Sylvie.

Doi ani mai târziu a lansat piesa „Viața-i de vină', în colaborare cu George Nicolescu, care îmbină două stiluri muzicale diferite. Mesajul a avut un pernic impact, iar rezultatul a fost unul fabulos.

Shift de la Asia Express a avut în anul 2013 o colaborare de succes cu Marius Moga pentru single-ul Sus pe toc'. A fost unul dintre hiturile anului și a strâns milioane de vizualizari pe YouTube, fiind difuzat la radio și TV. În același an a avut o colaborare cu Paula Seling, pentru piesa Arde'.

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express:„Ne-am descurcat greu'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit!„Am zis da! Te iubesc'

Shift a surprins publicul la Vocea României

În anul 2014, Shift de la Asia Express a luat pe toată lumea prin surprindere, în finala Vocea României. Cei doi au intrepretat „După ani și ani', iar remake-ul hitului Compact a făcut furori de-a dreptul.

În același an a avut un nou hit Rupem boxele', în colaborare cu Andreea Bănică, în timp ce în 2015 a avut melodia „Avioane de hârtie' feat Andra, piesa fiind virală. Tot de succes a fost și cea de-a doua colaborare cu Adda, pentru pentru single-ul Vin sec'.

În 2016, Shift de la Asia Express a lansat albumul 'Adevarul', primul material discografic al artistului. Cele 16 piese sunt un mix între underground si pop .

In anul 2017, Shift a lansat mai multe piese, printre care Taci inima' (feat. Jo) si De la apus la rasarit', iar în 2018, Shift a colaborat cu cel care i-a devenit coleg la Asia Express, Connect-R pentru piesa Piele alba, piele neagra'.

Shift și Connect-R se cunosc de 15 ani

Connect-R și Shift au plecat împreună la Asia Expres. Cei doi au precizat că îi leagă o prietenie de 15 ani. Cconcurenții au pornit în competiție cu gândul de a câștiga Asia Express, Drumul Împăraților.

„O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm', susțin cei doi artiști, înainte de Asia Express.

Shift și Connect-R au întâmpinat greutăți pe Drumul Împăraților

Pentru Connect-R cel mai greu a fost rucsacul, în timp ce Shift a vorbit despre cât de greu le-a fost că caute și să găsească cazare peste noapte. Acesta a mărturisit că Asia Express este o competiție mult mai dificilă decât au crezut inițial.

Cazarea, greu de găsit, dar avem condiție fizică. Confortul nostru de acasă s-a dus, nu mai există. Ne îngrijorăm mai mult când vedem că nu ne ia nimeni la autostop, când vedem că ne primește lumea greu la cazare, că nu vorbește nimeni cu noi. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici. Asia Express e mult mai pe bune decât credeam chiar și noi’, a declarat Shift de la Asia Express.

Shift, declarații despre participarea la Asia Express

Shift, care a făcut echipă cu Connect-R la Asia Express, a declarat că i-a plăcut experiența, doar că s-au descurcat foarte greu cu un dolar pe zi. De asemenea, cei doi au întâmpinat piedici și în ceea ce privește naveta. În plus, Shift a mai spus că el și Connect-R au trecut prin toate stările de spirit posibile la Asia Express.

„A fost foarte mișto totul acolo. S-au terminat filmările. Ne-am descurcat greu cu un dolar pe zi, nu a fost ușor. Mai multe o să se vadă pe filmare. Și la navetă a fost destul de greu, ne-am călit mai mult. Nu există termen de comparație pentru această competiție. Treci prin toate stările: acum râzi, acum plângi, acum te enervezi’, a spus Shift de la Asia Express.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter