Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu”

Publicat pe

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4, s-au încheiat, iar concurenții s-au întors acasă. Una dintre cele nouă echipe care au plecat pe Drumul Împăraților a fost formată din Connect-R și Shift. Cei doi au înfruntat numeroase provocări și le-a fost foarte greu să se descurce. În plus, Shift a declarat că au trecut constant de la o stare la alta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Shift au acceptat provocarea și au plecat la Asia Express, sezonul, 4. Cum filmările au luat sfârșit, iar show-ul va fi difuzat în curând pe Antena 1, toți concurenții s-au întors acasă. Cu siguranță, niciun concurent nu va uita vreodată această experiență unică. Sora lui Connect-R a declarat că artistul este bine, doar că nu au apucat să vorbească foarte mult în ultima perioadă. În plus, aceasta a mai afirmat că lui Connect-R i-a plăcut experiența de la Asia Express.

Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu'Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu'

Fratele meu s-a întors de la Asia Express. Este bine, sănătos. Am vorbit foarte puțin cu el, zilele trecute. Mi-a spus că i-a plăcut experiența de acolo', a spus Ana Maria, sora lui Connect-R, pentru playtech.ro.

De asemenea, Shift, fratele de suferință al lui Connect-R, la Asia Express, a povestit și el despre aventura pe care au trăit-o pe Drumul Împăraților.

Citește și: Irina Fodor s-a întors de la Asia Express!Mesajul transmis de Răzvan Fodor, după revedere

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:„A fost…'

Citește și: Prințul George a împlinit 8 ani!Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetul

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Ce greutăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express

Shift, care a făcut echipă cu Connect-R la Asia Express, a declarat că i-a plăcut experiența, doar că s-au descurcat foarte greu cu un dolar pe zi. De asemenea, cei doi au întâmpinat piedici și în ceea ce privește naveta. În plus, Shift a mai spus că el și Connect-R au trecut prin toate stările de spirit posibile la Asia Express.

„A fost foarte mișto totul acolo. S-au terminat filmările. Ne-am descurcat greu cu un dolar pe zi, nu a fost ușor. Mai multe o să se vadă pe filmare. Și la navetă a fost destul de greu, ne-am călit mai mult. Nu există termen de comparație pentru această competiție. Treci prin toate stările: acum râzi, acum plângi, acum te enervezi', a spus Shift, pentru sursa citată anterior, despre experiența de la Asia Express, unde a participat alături de Connect-R

Connect-R a vrut să renunțe la Asia Express

La un moment dat, Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express, a spus că el a vrut să renunțe. Una dintre dificultățile întâmpinate pe Drumul Împăraților a mai fost și rucsacul, care are aproximativ 17 kilograme și pe care l-au cărat după ei. În plus, artistul povestea că mergeau foarte mult pe jos, iar autostopul reprezinta o altă problemă.

E greu… cel mai greu, rucsacul, ca să zic așa, are în jur de 17 kg. Mi-am luat de acasă niște lucruri, le-am aruncat. Am aruncat tot din el, e greu, foarte greu. Nu avem nici o condiție. Autostopul e greu… Facem în jur de 15 km și Dumnezeu ne e martor pentru treaba asta, chiar nu e ușor și vă spun sincer eu am vrut să renunț’, a spus Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express.

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților

„Drumul Împăraților’ nu este un simplu nume ales pentru sezonul 4 Asia Express. Titulatura are o semnificație aparte pe care co-prezentatorul Marius Damian a explicat-o.

Împărații greci, romani și sultanii au parcurs același drum spre cucerirea diferitor tărâmuri. Astfel că un titlu mai bun nu putea fi ales pentru sezonul 4 Asia Express.

Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare’, a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.

Concurenții au pornit din Turcia, apoi au ajuns în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan. Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest an pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate. De data aceasta, prezentatoarea emisiunii va fi Irina Fodor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter