Andrei Dascălu a scos în oraș o vedetă de la Puterea Dragostei. S-a despărțit de Roxana Ghiță

Publicat pe

La puțin timp după ce s-a terminat Survivor, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au confirmat că formează un cuplu. Totuși, peste câteva zile, au apărut primele probleme în cuplu și cei doi s-au despărțit. Însă, Andrei Dascălu a declarat că își dorește pe cineva în viața lui, iar fotografia pe care a publicat-o cu Bianca Comănici, vedetă de la Puterea Dragostei, a dat naștere zvonurilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fanii Survivor au fost încântați să afle că Andrei Dascălu și Roxana Ghiță formează un cuplu. Între cei doi începuse să se înfiripe ceva încă din timpul competiției, însă, la puțin timp după ce Andrei a ajuns în Republica Dominicană, Roxana a fost nevoită să părăsească competiția din motive medicale. După ce a avut loc marea finală de la Survivor, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au confirmat faptul că formează un cuplu.

Andrei Dascălu a scos în oraș o vedetă de la Puterea Dragostei. S-a despărțit de Roxana GhițăAndrei Dascălu a scos în oraș o vedetă de la Puterea Dragostei. S-a despărțit de Roxana Ghiță

Însă, problemele în paradis au apărut foarte repede, iar Andrei susținea, la un moment dat, că nici măcar nu știe dacă mai sunt sau nu într-o relație pentru că Războinica nu mai răspunde la mesajele pe care el i le trimite. Totuși, Andrei Dascălu n-a vrut să aștepte după Roxana, așa că își dorește să cunoască și pe altcineva.

Citește și: Marius Crăciun, despre problemele din familie și viața amoroasă:„Planuri de căsătorie nu am'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Am fost umilită, înjosită, trădată'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Andrei Dascălu, la terasă cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

Recent, Andrei Dascălu a ieșit în oraș cu nimeni alta decât Bianca Comănici, câștigătoarea de la Puterea Dragostei. Cei doi au mers la o terasă din București. Ei bine, Andrei și Bianca s-au fotografiat și au publicat imaginea respectivă pe Instagram. Amândoi stau apropiați unul de celălalt, iar Andrei Dascălu are brațul petrecut pe după talia Biancăi.

Având în vedere că atât Războinicul de la Survivor, cât și Bianca Comănici sunt singuri și nu au o relație cu cineva, speculații în legătură cu un potențial cuplu n-au întârziat să apară. Încă nu se știe dacă între cei doi este vorba doar despre o relație de prietenie sau de ceva mai mult, însă timpul va fi cel care va decide.

Andrei Dascălu de la Survivor, despre relația cu Roxana Ghiță

În ceea ce privește cuplul cu Roxana Ghiță, Andrei Dascălu de la Survivor a spus că nu mai există aceeași conexiune ca cea din cadrul competiției. În plus, Andrei povestea că Roxana nu i-a mai răspuns nici la mesaje și că el nu va aștepta mult timp până când își va încerca norocul în altă parte.

„Da, multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă dacă sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.  Am fost sau suntem la început de relație. Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație.

Plus că nu am mai păstrat așa de mult legătură și nu știu ce se întâmplă. I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult. Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe altă. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi da atenție, o să caut pe altă până la urmă', a spus recent Andrei Dascălu de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter