Jean Paler, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate: "Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților"

Publicat pe

Jean Paler a urcat din nou pe scenă, deși starea precară de sănătate nu prea îi permite. Pensia mică îl obligă însă pe actor să rămână în activitate. Și anul acesta, în pofida pandemiei, care îi pune viața în pericol din cauza afecțiunilor cronice, Jean Paler se află la datorie, pe litoral.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 68 de ani, Jean Paler se confruntă cu multe probleme de sănătate, însă situația financiară modestă îl obligă să urce pe scenă. La fel ca în fiecare an, carismaticul actor aduce zâmbetul pe chipurile turiștilor aflați în vacanță pe litoral, în pofida faptului că suferă de boli cronice care îi pun viața în pericol, în pofida pandemiei. După mai bine de 40 de ani de muncă, Jean Paler are o pensie mai mult decât modestă, care nu îi permite să trăiască decent.

Jean Paler, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate: "Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților"Jean Paler, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate: "Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților"

Jean Paler, la limita supraviețuirii, după o viață de muncă

În prezent, actorul este pensionar, locuiește cu familia în Sinaia, însă nu a renunțat la meserie, deși starea de sănătate nu prea îi permite. Drept urmare, vara aceasta actorul are turnee la mare, chiar dacă valul patru al pandemiei și-a făcut deja simțită prezența în România. Cu hazul cunoscut, Jean Paler a vorbit despre situația sa financiară, în contextul în care, în 2023, situația pensionarilor cu venituri mici se va schimba, conform noii legi a pensiilor. Actorul are o pensie de doar 920 de lei!

Citește și: Jean Paler trăiește o adevărată dramă. A rămas fără bani de mâncare și medicamente: „Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare'

Citește și: Jean Paler, experiență de coșmar în Spitalul Tractorul din Brașov, în 2020: „Ne încuiau ca pe câini în saloane, m-au înjurat și m-au bătut!”

Citește și: Drama lui Jean Paler. Cum a ajuns să muncească cot la cot cu pușcăriașii

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit! „Am zis da! Te iubesc'

'Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul.

Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților', a declarat Jean Paler, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Și pentru că pensia nu-i permite să se odihnească după o viață de muncă, actorul este încă în plină activitate: 'Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria', a mai declarat el pentru sursa citată.

Probleme grave de sănătate

În anul 2012, Jean Paler a suferit un infarct. Atunci, comedianul a fost operat de urgență și i s-au montat trei stenturi. În 2029, i-a fost montat un defibrilator, deoarece inima sa nu mai funcționa la parametrii optimi. În pofida problemelor de sănătate grave, Jean Paler continuă să urce pe scenă, iar asta deoarece pensia nu îi permite să renunțe la veniturile suplimentare.

'Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict', a mai mărturisit actorul pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter