Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: "Au decis să schimbe puţin strategia"

Publicat pe

Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Romeo Dumitrache, tatăl artistului, a fost cel care i-a dat de gol. Se pare că cei doi ar fi împreună de luni bune chiar. Tatăl lui Jador a vorbit deschis despre relația fostului concurent de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Artistul a spus în repetate rânduri la Survivor că este femeia alături de care vrea să-și clădească viitorul. După ce au existat zvonuri privind o posibilă împăcare, tatăl lui Jador a confirmat vestea: cei doi sunt împreună la acest moment.

Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: "Au decis să schimbe puţin  strategia"Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: "Au decis să schimbe puţin  strategia"

Jador și Georgiana s-au împăcat de câteva luni

Romeo Dumitrache a confimat că Jador și Georgiana s-au împăcat, de câteva luni chiar. Bărbatul susține că i-a auzit glasul fetei atunci când a mai vorbit la telefon cu fiul său și că numele ei apare în planurile de viitor ale fiului său.

Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu.

Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună. Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul. Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu', a declarat Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.ro.

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!”O iubesc nespus, dar…”

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori: „E geloasă”

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Jador: „Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună'

Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi, marcată de numeroase certuri și împăcări. În urmă cu ceva vreme, Jador dădea vina pe gelozia partenerei sale.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.  Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa',  a povestit Jador, la o emisiune televizată.

Jador a recunoscut public faptul că Georgiana este femeia pe care a iubit-o și o iubește în continuare cel mai mult. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi au fost surprinși împreună. Conform unor fotografii primite de wowbiz.ro, dar și contului de Instagram al artistului, cei doi s-ar afla în Vatra Dornei. În pozele făcute de fani, aceștia au mers la un restaurant unde au luat prânzul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter