(P) Cum să asiguri tot necesarul de papetărie al firmei tale dintr-un singur loc?

Publicat pe

Cheia succesului constă într-o bună organizare, un aspect care este extrem de important la locul de muncă. Reușita unei afaceri se datorează atenției la detalii, motiv pentru care este important să te asiguri că deții toate produsele de papetărie necesare la locul de muncă.

Dincolo de faptul că aceste accesorii vor facilita desfășurarea activităților propuse în cadrul firmei, ele vor economisi foarte mult timp și vor crește productivitatea angajaților. Însă cum trebuie să procedezi pentru a nu pierde foarte mult timp cu o astfel de aprovizionare?

Răspunsul este simplu: apelează la un magazin de birotică și papetarie online, cu experiență în domeniu, cum este OfficeClass. Aici vei avea parte exclusiv de produse de calitate și de servicii profesionale, care vor adăuga un plus de valoare firmei tale.

Faptul că poți comanda online toate produsele de care ai nevoie este un aspect extrem de convenabil, care te scutește de stresul și timpul irosit într-un magazin fizic. Astfel, oricând ai nevoie să faci reaprovizionarea cu accesoriile necesare, poți îndeplini această sarcină doar prin câteva click-uri.

În plus, te bucuri de reduceri fenomenale, oferte de neratat, precum și de livrare rapidă. Iar avantajele nu se opresc aici! Comenzile care depășesc suma de 180 de lei beneficiază de transport gratuit.

Descoperă, în continuare, doar câteva idei de produse de papetărie care nu ar trebui să lipsească din firma ta dacă vrei să te bucuri de productivitate maximă!

1. Hârtie A4

Indiferent de mărimea firmei sau de volumul de muncă, hârtia este unul dintre produsele indispensabile. Hârtiile A3 și A4 sunt esențiale pentru imprimantă, însă pot fi folosite și drept coli de hârtie, pentru cereri, schițe sau liste.

Nu neglija nici calitatea hârtiei pentru copiator care influențează calitatea documentelor printate. Cu cât aceasta este mai bună, cu atât documentele și contractele printate vor avea un aspect profesional, care va inspira încredere.

2. Materiale tipizate

Documentele pot fi ținute cu ușurință în ordine dacă se utilizează registre, repertoare în formate A5, borderouri și alte materiale tipizate. Apelează la un furnizor de încredere, achiziționează doar produse de calitate, iar munca de la birou va deveni mult mai ușoară!

3. Post-it-uri adezive

Notițele autoadezive în diferite culori, cu diverse dimensiuni și formate, sunt ideale pentru locul de muncă. Astfel de produse de papetărie nu pot lipsi dintr-un birou organizat din moment ce sunt perfecte pentru a întocmi liste, pentru a lăsa mesaje pe biroul colegilor ori pentru a nota un task urgent, care nu mai poate fi amânat.

4. Caiete și agende de birou 

Deși majoritatea activităților se desfășoară în mediul online, nimic nu poate înlocui notițele luate de mână. Din acest motiv, caietele și agendele sunt esențiale pentru orice firmă care își dorește să atingă nivelul maxim de productivitate.

În plus, majoritatea persoanelor folosesc hârtii A4 atunci când participă la o întâlnire și trebuie să ia notițe sau când vor să scrie informații descoperite online. Însă acestea se rătăcesc ușor, iar informațiile acumulate se pierd. Astfel, utilizarea unor caiete și agende pentru birou reprezintă cea mai sigură metodă de a stoca informații importante!

Pentru mai multe produse de calitate și servicii de excepție, accesează magazinul online OfficeClass. Astfel, vei putea achiziționa din același loc toate produsele de papetarie necesare pentru buna funcționare a firmei tale!
Articol realizat de www.iagency.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter