Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață”

Publicat pe

Tily Niculae a apelat la echipajele medicale, care au transportat-o de urgență la spital. Actrița mărturisește că s-a simțit destul de rău și a petrecut ore bune în unitatea medicală, unde specialiștii i-au prelevat mai multe probe și au făcut investigații amănunțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae a trecut printr-o experiență de coșmar în urmă cu puțin timp, după ce a ajuns de urgență la spital. Totul a început atunci când, simțindu-se foarte rău, a sunat la Ambulanță, iar specialiștii au decis să o transporte la o unitate medicală. De pe patul de spital, Tily Niculae a povestit despre problemele sale și i-a ținut la curent pe internauți cu deciziile medicilor.

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Tily Niculae, după COVID: „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

Citește și: Bebelușul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2: „Simți cum îți cedează inima”

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum: „S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă”

Citește și: Tily Niculae, la un pas de divorț. Artista a vorbit despre sincer despre căsnicia ei: „Diferența asta de vârstă…'

Stresată fiind, actrița a dezvăluit că, în urma analizelor, speră să nu aibă o infecție virală, care ar putea fi transmisă și copiilor. Ulterior, a mai precizat că i s-a administrat o perfuzie și că a fost supusă mai multor teste care ar fi putut să determine cauza stării sale.

Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață'Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață'

Tily Niculae, primele declarații de pe patul de spital

„Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel, de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea.

Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie', a declarat Tily Niculae, direct de pe patul de spital.

Băiețelul lui Tily Niculae are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

Din păcate, Tily Niculae a avut parte de un an greu, cu numeroase vizite la spital. Se pare că vedeta se resimte în urma tuturor șocurilor trăite, după ce a aflat că fiul său suferă de o afecțiune dobândită în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…)

M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil. Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Știam că după infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp', povestea, la momentul respectiv, Tily Niculae, despre experiența fiului ei în spital.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter