Bebelușul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2: "Simți cum îți cedează inima"

Publicat pe

Tily Niculae a trecut printr-un adevărat coșmar pentru că fiul ei de doar un an, Radu, a suferit o arsură de gradul 2. Într-o clipă de neatenție, când se afla în curtea bunicilor, micuțul s-a ars cu ciorbă fierbinte și Tily a simțit că nu mai poate respira, atunci când a fost sunată să vină de urgență acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae le spunea, zilele trecute, fanilor săi de pe Instagram că este foarte supărată, însă abia mai tărziu a dezvăluit care este motivul. Băiețelul ei de un an s-a ars cu ciorbă fierbinte, când era în grija bunicilor, și rana a fost destul de gravă. Din fericire, micuțul este bine acum și arsura nu s-a infectat.

Bebelușul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2: "Simți cum îți cedează inima"Bebelușul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2: "Simți cum îți cedează inima"

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA!

Arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Dumnezeu a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital. Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas.

Toată săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă', a dezvăluit Tily Niculae pe Instagram.

Citește și: Cine este Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe. Participă la X Factor și i-a dedicat o piesă mamei sale, care a decedat de cancer

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit’

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni:„O experiență foarte grea!

„Rana nu s-a infectat'

„Fiind pandemie, nu m-am putut «plimba» pentru schimbarea pansamentelor prin spital. Am fost nevoită să fac acest lucru singură!

Când vedeam cum i se lipește pansamentul de carne simțeam cum îmi vine să urlu. Plângeam în casă și mă gândeam la tragedia reală a altor mame!', a mai scris actrița pe Instagram.

„Rana nu s-a infectat. Radu se recuperează foarte bine, iar eu simt cum încep să îmi regăsesc forța. De astăzi nu va mai purta bandaj și va avea timp de două luni doar un gel pentru tratamentul plăgilor. Timp de 60 de zile', a încheiat Tily.

2020, un an greu pentru Tily Niculae

„Anul acesta a fost ca un roller coaster emoțional, din momentul când am născut și m-am simțit a nimănui! Nu am cum să uit vreodată cum am fost lăsată pe trotuar singură. Prima săptămână din STAREA DE URGENȚĂ. Cu panica-n suflet, dar cu determinarea să îmi aduc cel de al doilea copil, mult dorit, VISAT, sănătos, la noi ACASĂ! Nu voi uita cum în acest AN i s-a furat Sofiei copilăria.

A făcut eforturi mari să ajungă la această adaptare forțată în cele 3 luni cât a fost închisă într-un apartament. Am militat mult pentru adaptarea la contexte provocatoare. Mie îmi este ușor. Posibil și datorită meseriei. Însă, ea, un copil de 9 ani, a simțit cum i-a fugit lumea. Mama e numai UNA! Am încercat și sper că mi-a reușit așa cum o văd astăzi, că am pus o cărămidă importantă la «fundația» ei.

Se numește REZILIENȚĂ emoțională. Chiar dacă nu i-am fost suficient, ceea ce este NORMAL, știu 100% că am reușit să fie în continuare în siguranță în primul rând cu ea, apoi cu mine, noi, restul oamenilor', scria Tily în mediul online, în decembrie 2020.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter