Cine este Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe. Participă la X Factor și i-a dedicat o piesă mamei sale, care a decedat de cancer

Publicat pe

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a venit la audițiile X Factor, în ediția de vineri, 6 noiembrie, și a reușit să treacă mai departe. Tânăra nu i-a cucerit însă pe toți jurații, deși vocea ei este una extrem de frumoasă, iar melodia pe care a cântat-o a fost o dedicație pentru mama ei, care a murit din cauza cancerului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica vitregă a regretatului om de Radio Andrei Gheorghe, Katarina Dyer sau Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la 13 ani, însă e şi o talentată textieră şi compozitoare. Aceasta a cochetat cu muzica de mică, fiind încurajată și de familie, și povestea recent cum Andrei Gheorghe i-a fost ca un tată adevărat.

Acum are 21 de ani, este studentă la Conservator și are multe planuri de viitor, în ceea ce privește muzica. „Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică şi va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap si jazz.

Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu Whats UP, iar apoi alături de DJ Sava', spunea tânăra în 2019.

Katarina: „Piesa pe care o voi cânta era preferata mamei, îmi cerea să i-o cânt'

Katarina a avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar acum și-a încercat norocul și pe scena „X Factor!', în fața celor 4 jurați. Fiica lui Andrei Gheorghe se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă și energică, deși în ultimii ani viața sa a fost marcată de mai multe drame, după ce și-a pierdut ambii părinți, în perioade apropiate, Petruța Gheorghe murind de cancer.

„Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! (..) Nu am mai văzut energia asta între doi oameni. Mama a murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude', a mărturisit Katarina în fața juraților X Factor.

„Muzica nu o văd ca pe o pasiune, o văd ca pe un stil de viață. Muzica m-a salvat de multe ori, în multe ipostaze triste ale vieții mele', a mai spus Katarina. Tânăra a reușit să treacă mai departe, însă nu și în bootcamp, după ce Ștefan Bănică i-a dat „nu', însă i-a zis că va rămâne cu gândul la ea.

Ce sfaturi i-a dat Andrei Gheorghe

Katarina are 20 de ani, este studentă la conservator şi la fel de întreprinzătoare ca tatăl ei vitreg, regretatul Andrei Gheorghe.

Până la sfârşitul anului, aceasta va lansa un album special, iar mai apoi, vor urma colaborări cu Whats Up şi DJ Sava, după cum a epxlicat managerul ei, Simina Costea. 

Katarina, care mai are doi fraţi, şi-a anunţat tatăl că vrea să devină cântăreaţă pe când avea 13 ani şi se aflau împreună într-un restaurant.  În stilul caracteristic, Gheorghe i-a cerut să demonstreze că avea ce-i trebuie.

„El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac', a povestit Katarina. 

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp', a mai spus cântăreaţa. 

Ce spunea Katarina despre relația dintre mama ei și Andrei Gheorghe

„Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu!

Cine este Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe. Participă la X Factor și i-a dedicat o piesă mamei sale, care a decedat de cancerCine este Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe. Participă la X Factor și i-a dedicat o piesă mamei sale, care a decedat de cancer

Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață până în ultimul moment.

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că asta e timpul, asta a fost', a povestit Katarina Dyer.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter