Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit”

Publicat pe

Mădălin Voicu a fost invitat în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D. Fostul politician a vorbit și despre marea lui durere. Nu multă lume știe că, pe lângă cei șapte copii pe care îi are, Mădălin Voicu a mai avut un fiu care a murit la vârsta de doar 2 anișori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Voicu are 68 de ani și este un personaj plin de umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile. Invitat în cadrul emisiunii ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, aceasta a vorbit despre familie, dar și despre marea lui suferință.

Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit'Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit'

Mădălin Voicu se mândrește cu cei șapte copii, însă acesta a mai avut un fiu, care a încetat din viață la vârsta de 2 ani. Iosif Ioan s-a născut în 1984 și a fost copilul pe care fostul politician l-a avut cu prima soție, Cristina Popescu, cu care s-a însurat când avea 19 ani. Băiețelul a înghițit mai multe medicamente pentru inimă care-i fuseseră prescrise bunicii lui.

Citește și: Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu.E cu 22 de ani mai tânără decât el

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:„Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!'/ EXCLUSIV

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni:„O experiență foarte grea!'

Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr:„Ne-am căsătorit după o săptămână'

„Am avut trei mari suferințe'

Mădălin Voicu nu era acasă în momentul în care s-a petrecut tragedia. Acesta era la Filarmonică, el, la bază, fiind muzician. Soția lui era și ea plecată, iar copilașul rămăsese în grija bunicii.

Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moarte bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el', a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Cine este Mădălin Voicu

Mădălin Voicu este un politician celebru, activ pe scena publică românească de mai bine de două decenii, însă cine ar fi crezut că la bază este muzician. În calitate de violonist și dirijor, el a încântat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Acesta provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani. 

Se consideră un om împlinit pentru ca are şapte copii pe care îi iubeste ca pe ochii din cap. În vârstă de 68 de ani, politianul are șapte copii cu cinci femei diferite.

Mădălin Voicu are doi băieți cu Carmen Olteanu, pe Ștefan și pe Ion, doi copii cu fosta soție, Adriana, pe Ioana și pe Tudor, pe Mădălin Voicu Jr, dintr-o relație anterioară, și încă doi băieți stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere. ‘Pentru mine, copiii sunt aer, soare, respiraţie, viaţă’, declara politicianul.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter