Dima Trofim și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Ce sex are bebelușul

Publicat pe

Dima Trofim și iubita sa, Angela, vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul a dat vestea cea mare în această dimineață chiar în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Veste mare în showbiz-ul românesc! Dima Trofim și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Angela este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar în toamna acestui an va deveni mamă pentru prima dată. La 32 de ani, prezentatorul de la Antena Stars va deveni tată, iar bucuria pe care o simte este de nedescris.

Dima Trofim și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Ce sex are bebelușulDima Trofim și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Ce sex are bebelușul

Dima Trofim a anunțat că iubita sa este însărcinată, în direct, la Antena Stars, chiar în emisiunea pe care el o prezintă. Cei doi au preferat să țină totul ascuns până acum și să se asigure că bebelușul este bine.

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită', a spus Dima Trofim, la Antena Stars.

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Citește și: Lucian Viziru, decizie surprinzătoare după 11 ani de căsnicie:„Poate voi putea să mă însor, din nou…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, pusă într-o situație dificilă de copii: „Sunt și mamă și tată. Fiul cel mare… '

Citește și: Daniel Buzdugan, totul despre legătura lui cu Grecia: „Mi-ar plăcea să plimb un grup de turiști și să le ofer experiența mea' / INTERVIU

Dima Trofim a început să plângă când iubita l-a anunțat că va fi tată

Prezentatorul TV a mărturisit că este un copil dorit și a lăcrimat atunci când Angela i-a dat marea veste. Iubita lui Dima Trofim i-a arătat trei teste de sarcină care au ieșit pozitive, iar el a rămas fără cuvinte din cauza emoțiilor.

„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație', a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal.

Dima Trofim și Angela vor avea o fetiță, iar bebelușul va veni pe lume în luna septembrie. „Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță', a mărturisit Dima Trofim.

Prezentatorul TV și iubita sa, Angela, au fost surprinși împreună anul trecut, la cumpărături și tot atunci s-a aflat de relația lor.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter