Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. E cu 22 de ani mai tânără decât el

Publicat pe

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu? Este întrebarea care stă pe buzele multora după divorțul politicianului, acum în vârstă de 68 de ani. Și-a refăcut viața în brațele unei femei cu 22 de ani mai tânără.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu? Este întrebarea care a stat mult timp pe buzele multora și multă cerneală a curs de-a lungul privind viața amoroasă a omului politic.

Mădălin Voicu a trecut prin trei divorțuri până acum, ultimul fiind în urmă cu patru ani, în anul 2017. După separarea de pictorița Carmen Olteanu, politicianul și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unei alte femei.

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. E cu 22 de ani mai tânără decât elCine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. E cu 22 de ani mai tânără decât el

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu, este femeia cu 22 de ani mai tânără, în brațele căruia politicianul și-a refăcut viața după cel de-al treilea divorț. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani, dat fiind că s-au întâlnit de-a lungul timpului și în carieră.

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu, este director de cabinet la Ministerul Culturii. În cadrul aceleași instituții, politicianul este secretar de stat, potrivit wowbiz.ro.

„Îmi spune că mă iubește o dată la 2 ani. Partea comică este că după ce i-am făcut reproșuri a început cu același trei cuvinte care mă descriu', a precizat Adriana la o emisiune TV.

Citește și: Mădălin Voicu i-a certat pe Clejani, că au greșit mult în educația Margheritei:”Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar…”

Citește și: Iuliana Marciuc, despre cele mai grele momente în televiziune:„Înainte de a intra live, am aflat că a murit fulgerător'/ EXCLUSIV

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia:„Atunci e cel mai bine să rupi legătura'

Citește și: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor.Laura l-a pus să îi promită ceva înainte de emisiune

Mădălin Voicu: „O relaţie atât de caldă nu am mai avut'

Mădălin Voicu şi iubita lui s-au afișat pentru prima oară împreună în public în primăvara anului 2019. Cei doi au participat la acel moment la un eveniment cultural.

Mădălin Voicu a spus că între el şi Adriana existau sentimente mai vechi și are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!', a povestit Mădălin Voicu.

Unde locuiesc Mădălin Voicu și iubita lui, Adriana

Mădălin Voicu şi Adriana locuiesc împreună, în casa părintească a omului politic.

Locuința este un conac monument istoric. Acesta a fost evaluat de specialişti la peste două milioane de euro.

Mădălin Voicu are șapte copii cu cinci femei

Mădălin Voicu se poate lăuda cu o familie numeroasă. Are doi băieţi cu pictorița Carmen Olteanu, pe Ştefan şi pe Ion. De asemenea, mai are doi copii, pe Ioana și pe Tudor, cu fosta soție, Adriana. Dintr-o relație foarte veche, a rezultat și Mădălin Voicu Junior, acum în vârstă de 47 de ani.

De asemenea, artistul mai are doi băieţi pe care i-a recunoscut mai târziu și care locuiesc în străinătate.  

Mai am doi copii, Bogdan și Alex. Unul trăiește în Franța, celălalt în Italia. Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară ', spunea Mădălin Voicu în anul 2008.

Mădălin Voicu, invitat la „40 de întrebări' cu Denise Rifai

Mădălin Voicu este invitatul ediției de marți, 27 aprilie, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D.

„Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?', „De ce i-ați numit pe români de popor?', „V-ați abonat familia la banul public?', „De ce ați lipsit de la nunta fiului dvs?', „De câte ori ați fost căsătorit?', „Sunteți un bărbat cu sex appeal?', „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?', „Ați devenit un bărbat fidel?', sunt o parte dintre întrebările la care politicianul va avea de răspuns, într-un timp scurt.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter