Horoscop 28 aprilie 2021. Taurul are noroc în dragoste

Publicat pe

Horoscop 28 aprilie 2021. Dacă Taurul are noroc în dragoste și șanse mari să-și găsească sufletul pereche, pentru Capricorni apar recompense la locul de muncă și au toate șansele să fie promovați. Iată cum este ziua de 28 aprilie 2021 și pentru celelalte zodii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 aprilie 2021. Berbec

Azi te bucuri de ziua perfectă pentru a putea face planuri pentru o călătorie la care te gândești de mult timp, dar ai tot amânat să faci planurile.

Horoscop 28 aprilie 2021. Taur

Poți să îți aduni energiile pentru a îndeplini un proiect. Azi este ziua perfectă pentru a începe o activitate. Dacă vă căutați sufletul pereche, este momentul să știți că va veni mai repede decât vă așteptați. Totuși, ar fi mai bine să evitați angajamentele. Pentru moment, nu sunteți pregătiți să vă asumați responsabilitatea unei noi relații.

Horoscop 28 aprilie 2021. Gemeni

Ești ambițios și ai planuri mari, dar poți întâlni dificultăți la lucrurile pe care vrei să le faci. Dar azi ceea ce gândești poți realiza, contează mult să vrei să faci ceva, dacă ești sigur că poți să faci asta, nimic nu te va opri.

Horoscop 28 aprilie 2021. Rac

O zi bună pentru racii care muncesc. Vei solicita ceva iar cei din jur te vor ajuta. Trebuie să fi atent la detalii azi legat de contracte și la discuțiile cu cei din jur. Verifică totul de două ori pentru a nu te asigura că ai surprize neplăcute pe viitor, când s-ar putea ca unele lucruri să nu mai poată fi schimbate.

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui:'Am despărțit o iubire'

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire’

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:„De acasă s-a înțeles că…’

Horoscop 28 aprilie 2021. Leu

E o zi în care te distrezi. Te va distra să mergi la cumpărături, să ieși cu prietenii. Nu vei avea chef de muncă azi, dar asta nu e neapărat o problemă, potrivit observatornews.ro. Cu această ocazie îți vei reîncărca bateriile pentru noile provocări ce vor urma.

Horoscop 28 aprilie 2021. Fecioară

Te axezi pe discuții în familie. E bine să vorbești de imobile, afaceri etc. Discuția cu un partener te va ajuta să rezolvi o chestiune importantă, dar important este să fii cât se poate de sincer, chiar dacă ai putea da naștere la unele momente de disconfort.

Horoscop 28 aprilie 2021. Balanță

Azi este o zi în care te simți optimist, bună pentru creativitate. Profită de această perioadă benefică pentru a pune punct la mai multe capitole dificile din viața ta, sub o formă sau alta. Dacă nu vă clarificați sentimentele, veți răni pe cineva, cel puţin aşa arată astrele pentru ziua de astăzi. P

Horoscop 28 aprilie 2021. Scorpion

Este o zi bună pentru semnat acte și documente. Poți să îți pui la practică visele, ai grijă să nu te supraevaluezi totuși. Este important să fii deopotrivă visător și pragmatic, pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop 28 aprilie 2021. Săgetător

Ai o atitudine pozitivă, ești extrem de bine susținut pe comunicare cu cei din jur. Ai treabă cu reparațiile prin casă sau ai de cumpărat ceva rapid ce necesită imediată atenție. La locul de muncă, este o zi bună pentru a vă folosi influența la şefi.

Horoscop 28 aprilie 2021. Capricorn

Ești foarte persuasiv. Ți-ai învățat lecții amare legate de socializare cu cei din jur și îți delimitezi bine teritoriul azi. Au trecut vremurile când luai prea în serios anumite persoane sau situații și aveai doar de pierdut.

Horoscop 28 aprilie 2021. Vărsător

E o zi bună de discutat lucruri legate de viitor cu un partener. Primești vești bune legate de un împrumut sau cineva te ajută cu bani. Ascultă-ți instinctul, nu te va minți niciodată.

Horoscop 28 aprilie 2021. Pești

Îți vei impresiona părinții, șefii, profesorii. Porți discuții importante legate de un proiect viitor și vei rezolva chestiuni de detaliu. Mulți încearcă să facă pași mari într-un timp foarte scurt, însă amintește-ți că niciun maratonist nu a început cursa cu un sprint.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter