Tily Niculae, la un pas de divorț. Artista a vorbit despre sincer despre căsnicia ei: „Diferența asta de vârstă...”

Publicat pe

Tily Niculae se poate declara o femeie împlinită. Este o actriță de succes, mămică a doi copii și o soție fericită. Totuși, lucrurile nu sunt întotdeauna roz, așa că, în stilul clasic plin de sinceritate, actrița a vorbit despre greutățile din căsnicie și a mărturisit că, la un moment dat, s-a gândit la divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 28 noiembrie, actrița va împlini 35 de ani. Ea a fost invitată la Măruță, unde a vorbit despre greutățile din căsnicia sa și a mărturisit că în urmă cu un an, ea și soțul ei au fost la un pas de divorț.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă [de 10 ani], în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele', a mărturisit actrița.

Tily Niculae a trecut prin emoții mari cu fiica sa

Luna trecută, Tily Niculae a trecut prin clipe îngrozitoare. Fiica sa, Sofia, a suferit o nouă operație, a treia deja, la nivelul ochilor. Micuța a primit diagnosticul de șalazion în urmă cu patru ani.

Șalazionul este o inflamație cronică, care se dezvoltă destul de lent, în 2-3 săptămâni și este o formaţiune chistică, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Micuța Sofia a mai fost operată și în trecut din pricina acestei afecțiuni, spre îngrijorarea mamei sale, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de această dată.

Tily Niculae, la un pas de divorț. Artista a vorbit despre sincer despre căsnicia ei: „Diferența asta de vârstă...'Tily Niculae, la un pas de divorț. Artista a vorbit despre sincer despre căsnicia ei: „Diferența asta de vârstă...'

Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi (…). Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite’, a transmis actrița într-un story.

A născut în plină pandemie

Tily Niculae a fost una dintre primele vedete de la noi care au născut în plină pandemie. Emoțiile, dar și spaima, au cuprins-o pe actriță, care a încercat să rămână pozitivă. Totul a decurs bine, însă lipsa soțului și a fetiței sale într-un moment important al vieții lor a fost greu de suportat.

Citește și: În sfârșit, Flavia Mihășan a postat fotografii cu chipul fiului ei, la aniversarea de 1 an.Cum arată micuțul Carol și cu cine seamănă

Citește și: Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în timpul sarcinii și ce părere are despre operația de cezariană

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni’ / EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

„În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo. Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală, pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată. Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului, ca să pot ajunge la el. Din momentul în care mi s-a permis să mă ridic, adică din prima zi, în cazul meu, nu am cerut ajutor absolut deloc, tocmai ca să fie contactul minim. Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu atâția necunoscuți, fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă (n.r. Tily mai are o fetiță de opt ani, Sofia), care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe. Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine. Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente… Îmi era așa de jenă, știam situația… Până la urmă, mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte intrau și se dezinfectau, altele uitau, unele purtau mănuși, altele nu, unele veneau cu mască, altele fără mască', a povestit Tily pentru Revista VIVA!


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter