Jo a spus totul despre Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce se întâmplă acum între cei doi

Publicat pe

Ioana Anuța sau Jo, așa cum este cunoscută pe scenă, era elevă de liceu, în ultimul an, când a participat la X Factor România, ajungând în echipa lui Dan Bittman și terminând pe locul doi în finală. După concurs, Jo participă inclusiv la emisiunea „Te cunosc de undeva', unde li se alătură altor artiști.

Originară din Slatina, vedeta a stat mai mult prin București în ultimul an de liceu și, așa cum spune și artista, a făcut naveta din pasiune. Timp de doi ani, cântăreața a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu rapperul Juno (Alex Stancu) cu care păstrează și acum o relație de prietenie. Cei doi s-au despărțit anul trecut, după ce și-au mai acordat o șansă.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Jo a povestit cum a rămas în relații bune cu fostul ei iubit, colaborând în continuare pentru anumite piese muzicale. Ba mai mult, primește sfaturi de la prietenele ei care au trecut prin aceeași situație.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia', a mărturisit artista.

În 2019, Jo și Juno au lansat împreună hiturile „Caută-mă' și „Răpitor', care, însumat, au ajuns la 30 de milioane de vizionări pe YouTube. Acum câteva luni, a apărut „Mă mai ia', o piesă care încă e ascultată la radio și tv.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter