Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual: "Un asemenea scandal..."

Publicat pe

Minodora și Tavi Colen au avut mai multe colaborări împreună de-a lungul timpului și artistul susține că sunt prieteni de familie. Cu toate acestea, recent, au luat naștere zvonuri potrivit cărora artistul ar fi hărțuit-o sexual în tinerețe. Cei doi au avut reacții tranșante pe marginea acestui subiect și au lămurit tot.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, o sursă a povestit pentru cancan.ro că Minodora ar fi fost hărțuită sexual în tinerețe de către Tavi Colen. Mai mult, se pare că artista ar fi intenționat să-l reclame, însă cel care ar fi intervenit ar fi fost Alin Oprea, colegul de trupă de la Talisman.

Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual: "Un asemenea scandal..."Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual: "Un asemenea scandal..."

Ce s-ar fi întâmplat între Minodora și Tavi Colen, în urmă cu 24 de ani

Incidentul ar fi avut loc în anul 1997, când trupa ar fi susținut un concert la Reșița. La terasa hotelului unde erau cazați, ar fi cântat și Minodora, cei doi fiind impresionați de talentul ei, mai susține sursa citată. Tavi Colen ar fi insistat atunci ca Minodora să rămână cu ei la un suc și ar fi fost cel care ar fi convins-o pe mama Minodorei, care o însoțea, că râmâne pe mâini bune. Apoi, sursa a mai povestit că, sub pretextul de a-l ajuta să facă bagajul de plecare, Tavi ar fi convins-o pe artistă să urce la el în cameră. La scurt timp ar fi început să se audă strigăte de ajutor din cameră, Alin Oprea fiind cel care a intervenit la acel moment.

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire. Ea plângea și-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze și că ea în acel moment merge la poliție să-l reclame pentru tentativă de viol', a povestit sursa.

Tavi Colen neagă episodul: „Suntem prieteni de familie'

La scurt timp de la aceste informații, a survenit și intervenția lui Tavi Colen, care a infirmat vehement incidentul. El a subliniat că a avut colaborări repetate cu artista, care nu ar fi fost posibile în cazul unui asemenea incident. Mai mult, el ar avea și o relație bună și cu soțul artistei.

Așa ceva nu există. În România se poate scrie orice, oricând. Cu Minodora mă știu de mult timp și am colaborat, nu de zeci, ci de sute de ori. Acum nu mai departe de doi ani am colaborat și cu soțul ei, cu care suntem prieteni de familie.

Am făcut împreună un imn dedicat celor de la FCSB, fiindcă primisem o comandă pe tema asta…Mai puteam colabora daca exista așa ceva între noi?', a spus Tavi Colen pentru impact.ro.

Citește și: Alin Oprea, după ce Tavi Colen l-a acuzat de furt:”Întorc și celălalt obraz!”

Citește și: Minodora avea dureri îngrozitoare înainte de operația la colon:”Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți”

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, despre presupusele amante ale lui Reghe:„Nu pot decât să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu'

Minodora: „Nu mi-a făcut Tavi nimic'

La scurt timp, a venit și reacția Minodorei, care, la fel a negat existența unui astfel de incident în urmă cu ani buni.

„Nu este adevărat ce se spune! Nu mi-a făcut Tavi nimic. Nu știu de ce s-ar isca un asemenea scandal, poate de dragul artei', a spus și Minodora.

Alin Oprea: „Am intervenit eu'

La rândul lui, însă, Alin Oprea, care acum se află în conflict cu Tavi Colen, a avut o altă reacție. Fostul coleg de la Talisman, trupă care și-a anunțat ruptura în anul 2006, a spus că episodul ar fi unul adevărat și că el ar fi fost cel care ar fi intervenit. Nu a vrut, însă, să ofere prea multe detalii.

„Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Știu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri și să o țin încuiată', a spus Alin Oprea pentru Cancan.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter