Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor: „Suntem în etapa în care configurăm”

Publicat pe

Daniel Pavel este pregătit să prezinte și al treilea sezon al emisiunii Survivor România. Acesta s-a bucurat de o foarte mare popularitate în rândul oamenilor de acasă, așa că foarte multă lume își dorește să îl revadă pe Daniel Pavel în postura de prezentator al emisiunii Survivor. Acesta a oferit câteva detalii despre sezonul 3 al emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a fost prezentatorul sezonului doi al emisiunii Survivor România. Acesta a câștigat publicul de partea lui și s-a bucurat de apreciere din partea oamenilor de acasă. Din acest motiv, telespectatorii și-au exprimat de mai multe ori dorința, pe rețelele sociale, de a-l vedea pe Daniel Pavel în postura de prezentator al emisiunii Survivor, sezonul 3.

Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor: „Suntem în etapa în care configurăm'Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor: „Suntem în etapa în care configurăm'

Cert este că Daniel Pavel este pregătit să fie prezentatorul Survivor, sezonul 3. Întrebat dacă ar mai prezenta Survivor România, sezonul 3, dacă emisiunea ar începe de la sfârșitul acestei veri, Daniel Pavel a răspuns: „August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului', a dezvăluit Daniel Pavel, prezentatorul Survivor.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:”Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”/ EXCLUSIV

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani.La nuntă vor participa o mie de invitați!

Daniel Pavel, pregătit să prezinte Survivor, sezonul 3

„Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul. Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA. Însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu', a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, potrivut Wowbiz.

Cu siguranță, fanii emisiunii Survivor România sunt dornici să îl revadă pe Daniel Pavel pe micile ecrane, n postura de prezentator al sezonului 3 al emisiunii de la Kanal D.

Daniel Pavel, despre consiliile de la Survior

Daniel Pavel a vorbit și despre consiliile de la Survivor România. Aceasta a mărturisit că, în funcție de echipa care pierdea, știa ce concurent are lucruri de reproșat coechiperilor.

„Dacă erau jocuri de imunitate, seara aveam consiliu. Ajungeam acasă, aveam o oră la dispoziție și începeam filmarea de seară din consiliu cu o cu totul altă dinamică, altă hartă mentală, trebuia să intri în altă stare. Căldura din consiliu, pentru că erau flăcări pe bune, reale acolo. Și undeva târziu, spre 9-10 seara se termina. Am avut și zile de zece ore liniare de filmări.

30-40% din ce vorbeam în consiliu deriva din reality-urile, din testimonialele pe care le făceau înainte sau după meci. Așa că aveam o idee clara, dacă a pierdut vreuna dintre echipe, ce tip de dinamica a dialogurilor sau cine ii reproșează ce, cui…însă era și foarte mult free style acolo. Ideea formatului este mai ales pentru că ei sunt intr-o presiune psihologica foarte puternica, sa-i lasi sa vorbeasca', a mai povestit Daniel Pavel.

„Zanni este câștigătorul absolut'

Zanni a fost cel care a câștigat Survivor România și care s-a întors cu marele premiu în țară. Daniel Pavel a spus că Zanni a fost contestat și iubit, în egală măsură, însă acesta este câștigătorul de drept al competiției din Republica Dominicană.

Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021. Eu nu cred în acest cuvânt „hater, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut. Nu cred că există ură cu adevărat. Sunt telespectatori pătimași și le-aș mulțumi și pe această cale pentru incredibila lor capacitate de a rămâne amorsați pe noi, pe ceea ce se întâmpla acolo', a povestit Daniel Pavel, pentru revista VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter