Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani. La nuntă vor participa o mie de invitați!

Publicat pe

Gheorghe Gheorghiu se însoară cu iubita lui, Gabriela, după ce, la sfârșitul anului trecut, a cerut-o de soție. Nunta, care va avea loc în America, va fi una de proporții, spune artistul, care a trimis deja invitațiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani, după o lungă perioadă de burlăcie, cu iubita lui, Gabriela Băncescu, iar nunta va avea loc într-un cadru de vis, în America. Viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, de loc din Brașov, la fel ca artistul, locuiește în SUA, iar acesta este și motivul pentru care cei doi au reușit să-și păstreze relația departe de ochii lumii. Iată însă că artistul a făcut primele dezvăluri cu privire la mult așteptatul eveniment.

Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani. La nuntă vor participa o mie de invitați!Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani. La nuntă vor participa o mie de invitați!

Gheorghe Gheorghiu se însoară și a trimis deja invitațiile

Vestea că Gheorghe Gheorghiu se însoară nu a luat prin surprindere, de vreme ce, la finele anului trecut artistul anunța că și-a cerut iubita de soție. În pofida faptului că este încă pandemie, artistul a decis să nu mai aștepte și și-a făcut planuri de nuntă.

'Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani', a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, la un post de televiziune.

Artistul a mărturisit că detaliile organizatorice au căzut în seama viitoarei sale soții. Evenimentul va fi unul în stil românesc, iar numărul invitaților este impresionant.

'Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă',  a mărturisit artistul.

Citește și: Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Mihaela Borcea. Ce legătură neobișnuită au cele doouă, de dragul lui Cristi Borcea

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină: „Pare drastică, dar este ușor de urmat'

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia”

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață'

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu…”/ EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu și soțul ei vor fi nași

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă, dar surpriza cea mai mare a fost pentru Maria Dragomiroiu. Chiar dacă este prietenă de mulți ani cu artistul, a aflat de pe Facebook că Gheorghe Gheorghiu se însoară. Dar nu a avut motiv de supărare, pentru că a aflat la scurt timp că ea și soțul ei, Bebe Mihu, vor fi nașii de cununie.

‘Sunt nașă, ne-am cunoscut datorită spectacolelor, ne-am apropiat și pe parcursul timpului, ea ne spunea nașul și nașa și Dumnezeu a făcut să se întâmple lucrul ăsta și suntem foarte fericiți pentru că sunt oameni extraordinari. Eu am aflat când am văzut pe Facebook că i-a dat inelul și am fost foarte bucuroasă. Mă bucur tare mult pentru amândoi pentru că Gabriela este un om muncitor. Au ce să discute întotdeauna’, a spus Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii ‘Star Matinal’.

Dacă Maria Dragomiroiu a fost uimită de veste, pentru soțul ei, Bebe Mihu, cererea în căsătorie nu a venit ca o surpriză. Gheorghe Gheorghiu îi spusese deja că vrea să se căsătorească cu Gabriela.

‘Eu știam de mult timp că urma să îi dea inelul’, a menționat și Bebe Mihu pentru Antena Stars.

Cine este viitoarea soție a artistului

Pentru că „Unde dragoste nu e, nimic nu e!„, artistul și-a urmat propriul îndemn și cât de curând urmează să renunțe la burlăcie. Și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul Gabrielei, cu 15 ani mai tânără, anul trecut, înainte de Crăciun. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York.

Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private. Gabriela și Gheorghe se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America’, a dezvăluit cântărețul despre culisele nunții sale în emisiunea „Exclusiv VIP’ de la Prima TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter