Roxana Nemeș, despre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Se țineau în brațe”

Publicat pe

Zanni și Ana Porgras nu își mai vorbesc, dar o bună perioadă de timp fanii au speculat că între cei doi există mai mult decât o relație de prietenie. Roxana Nemeș a clarificat situația și, sub presiunea detectorului de minciuni, a vorbit despre ce făceau Zanni și Ana Porgras.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ana Porgras au fost de nedespărțit, odată cu intrarea gimnastei la Survivor România. Din această cauză, fanii celor doi au conchis că există șanse să existe o legătură amoroasă între gimnastă și solist, chiar dacă atât Zanni, cât și Ana Porgras au negat. Roxana Nemeș le sare în ajutor internauților, pentru că a răspuns la întrebarea care stă pe buzele multora.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge'

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani: „Deveneam rău din cauza ei'

Citește și: Zanni susține că Roxana Ghiță a făcut sex cu un coleg, la Survivor: „Sub pătură, în baracă'

Supusă testului cu detectorul de minciuni, Roxana Nemeș a vorbit despre atitudinea lui Zanni față de Ana Porgras, atitudine care a stârnit multe reacții și comentarii. Faimoasa a scos la iveală adevărul: existau nopți în care Zanni și Ana Porgras dormeau îmbrățișați, dar, cu toate acestea, Roxana Nemeș susține că nu i-ar fi surprins în ipostaze mai tandre de atât.

Roxana Nemeș, despre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Se țineau în brațe'Roxana Nemeș, despre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Se țineau în brațe'

Roxana Nemeș susține că Zanni și Ana Porgras nu au fost împreună

„Eu una nu am văzut, să știi. Nu am văzut nici măcar un sărut între ei doi, îți spun sincer. Nici măcar pe plajă, unde poate nu erau camere.

La un moment dat, într-adevăr, când dormeau chiar în fața mea, se țineau în brațe', a declarat Roxana Nemeș, despre Ana Porgras și Zanni, la „Detectorul de minciuni'.

Mai mult decât atât, deși Zanni și Ana Porgras se comportau ca doi iubiți, la scurt timp după finala Survivor România au făcut un anunț halucinant: nu își mai vorbesc. Zannidache este de părere că Ana Porgras s-a folosit de el pentru a atrage fani și urmăritori, detaliu aflat din niște mesaje.

Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras

„I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru. Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei. Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu ne înțelegeam atât de bine… Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr. Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi.

Ne putem vedea, saluta, ceea ce aș face cu oricine din competiția asta, dar ceva serios între noi doi nu va fi niciodată. Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte', a transmis Zanni, după ce s-a certat cu Ana Porgras.

Sursa FOTO: Facebook & Captura FOTO Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter