Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani: „Deveneam rău din cauza ei”

Publicat pe

Zanni, câștigătorul Survivor, a vorbit despre mama adoptivă Teo, așa cum îi zice el femeii care l-a crescut până la 14 ani. Totuși, cei doi nu au avut chiar o relație foarte bună, așa că femeia l-a dat afară pe Zanni din casă. Câștigătorul Survivor și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a fost crescut de femeia care l-a luat în plasament.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a fost luat în plasament de mama adoptivă Teo, pe când avea doar 6 ani. Totuși, atunci când avea 14 ani, femeia l-a dat afară din casă. Anii au trecut, iar Zanni a ajuns s-o înțeleagă pe mama Teo pentru că, spune câștigătorul Survivor, femeia nu avea cum să își împartă afecțiunea între 7 copii.

Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani: „Deveneam rău din cauza ei'Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani: „Deveneam rău din cauza ei'

„În momentul acela, eu mă certam foarte rău cu ea. De la o vârstă în colo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuti să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă.

Eu, când am ajuns acolo, a fost o competiție între toți din casa aia, mai ales între mine și fratele meu de care am spus că și-a luat viața acum câteva luni. Între mine și el era o competiție foarte mare. Care era cel mai iubit de mama, care făcea mai multă curățenie, cam astea erau chestiile pe care le făceam pentru ea. Ne punea să facem curățenie și care făcea mai multă curățenie, avea mai multă voie la calculator', a spus Zanni, la Teo Show.

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:„Nu mi-a plăcut'

Citește și: Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați:„Am pus mâna direct'

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Neti Sandu s-a pozat în costum de baie, la 62 de ani.Cum au reacționat fanii

Zanni, despre relația cu mama adoptivă

Zanni a povestit că mama Teo a fost mereu împotrivă atunci când el a vrut să își facă prieteni sau să aducă alți copii acasă de ziua lui. Acesta a mai mărturisit că din cauza sacțiunilor nenumărate pe care le primea de la mama Teo, alegea să fugă de acasă destul de des. De asemenea, protejatul lui Alex Velea a mai dezvăluit că, de câte ori își făcea prieteni, mama Teo avea grijă ca aceștia să nu mai vrea să vorbească cu el.

Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea. Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi che prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie.  

Îmi mai făceam prieteni. Mă înțelegeam bine cu părinții colegilor de la școală și cream o relație foarte frumoasă. Mă duceam la ei, mă luau cu ei în vacanțe, mama, că eu îi zic mama, când afla că eu aveam prieteni, îmi tăia chestiile astea. Îi făcea pe ei să nu mai stea cu mine', a mai dezvăluit Zanni, despre mama Teo.

Zanni avea 14 ani când l-a dat mama Teo afară din casă

Câștigătorul Survivor a mai spus că mama Teo era mai aspră cu el decât cu ceilalți copii, dar recunoaște că nici el nu a fost cel mai cuminte copil. Totuși, pe Zanni tocmai atitudinea femeii îl „înrăia'. După ce mama Teo l-a dat afară din casă, Zanni s-a mutat într-un cămin de nefamiliști, unde avea grijă de el un tutore.

Da (n.r. dacă mama Teo era mai aspră cu el decât cu ceilalți). Bine și eu eram mai nebun. Nici eu nu am fost copilul perfect, dar ea nu m-a înțeles din niciun punct de vedere, nu a lăsat de la ea niciodată. Mă înrăia prin ce alegeri făcea, prin metodele pe care le aplica cu mine. Mă înrăia pe zi ce trecea. Deveneam din ce în ce mai rău pentru că ea nu se cobora la sufletul meu, să mă asculte.

După ce m-a dat afară mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată. Aveam 14 ani. M-am mutat. M-am dus la blocurile astea de stat, cămine de nefamiliști. Acolo aveam un tutore care se asigura că avea grijă de mine', a mai povestiti câștigătorul Survivor.

Zanni a reluat legătura cu mama Teo

În momentul de față, Zanni are o relație bună cu mama Teo. Mai exact, după ce femeia a văzut că el s-a ținut de treabă și nu a ajuns un „pușcăriaș', așa cum credea toată lumea, și-a dorit să reia legătura cu el. Câștigătorul Survivor spune că nu a iertat-o cu adevărat pentru modul în care l-a tratat în copilărie, însă a învățat să treacă peste și s-o înțeleagă.

Când mama a văzut că mă țin de treabă, că sunt cu școala în continuare, că am 12 clase, la un moment dat, a văzut că m-am apucat de frizerie. Când a văzut că mă țin de treabă și că nu am ajuns acolo unde au zis toți că o să ajung, ne-am văzut. Eu am iertat-o pe ea, de fapt, nu, că de iertat nu poți să ierți. Am trecut peste și m-am văzut cu ea pentru că știu că nu era vina ei pentru că eram prea mulți copii în casa aia', a declarat Zanni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter