Connect-R recunoaște că a avut probleme cu viciile: „Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine”

Publicat pe

Ștefan Mihalache, alias Connect-R, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de hip-hop din România. A lansat multe hituri care au spart topurile muzicale, a avut colaborări cu nume celebre, printre care Loredana sau Alex Velea, și, cu siguranță, ai auzit cel puțin o dată melodia „Vara nu dorm', care s-a auzit pe toate posturile de radio și TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pentru 2021, artistul spune că își dorește să ajungă la autocunoaștere. A recunoscut că a avut probleme cu viciile, însă fetița lui Maia, care în etimologia rusă înseamnă „început de primăvară/de viață', este cea care îl schimbă puțin câte puțin în fiecare zi.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Connect-R a povestit ce se întâmpla în spatele scenei, dar și cum a ajuns să spună stop.

„Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine. Norocul meu e că făceam foarte mult sport. Eram atent și cu alimentația, să arăt bine pe scenă. Am avut un concert la un moment dat, cu patru dansatori pe scenă, în Bamboo și eram cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Mi-a zis că a avut impresia că se uită la un videoclip. Totul era în sincron, eram parcă de pe altă planetă. Mie, fiindu-mi rușine de el, nu puteam să-i spun că suntem mega cocsați. Băieții știu treaba asta: dimineața când vine răceala aia mare pe piept și nu mai poți să respiri, nu mai e bine. Plus că te depersonalizează. Eu devenisem un mic arogant. Nu eram obraznic, nu am fost niciodată, dar devenisem ignorant. Și atunci, la ce folos să câștigi toată lumea, dacă tu îți pierzi sufletul?', a spus artistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter