Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink: "Mi-a promis că..."

Publicat pe

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit după 10 ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere. Nu se cunoaște exact la cât se ridică averea sa, însă ar avea în conturi sume cu multe zerouri. În ciuda faptului că nu au fost căsătoriți, mulți se întreabă cu ce va rămâne fosta doamnă Columbeanu în urma relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mr. Pink este acum un om de afaceri de succes și se pare că totul a pornit de la educația pe care a primit-o în familie. Extrem de ambițios, el a clădit un adevărat imperiu: „Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii', spunea el la un moment dat.

Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink: "Mi-a promis că..."Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink: "Mi-a promis că..."

Promisiunea pe care i-ar fi făcut-o Mr. Pink Monicăi Gabor

În ceea ce privește afacerile sale, Mr. Pink ar fost cât se poate de discret, însă se spune că averea sa s-ar ridica la o sumă cu multe zerouri. Milionarul din China a avut o relație de 10 ani cu Monica Gabor, însă cei doi nu au fost căsătoriți, motiv pentru care, legal, Monica nu ar avea dreptul la nimic.

Totuși Mr. Pink i-ar fi făcut o promisiune importantă partenerei sale. 'Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama', a povestit Monica Gabor la un moment dat.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:”Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău:„Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Cu ce ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink

Reședința oficială a lui Mr. Pink era o vilă din Malibu, însă mult timp fosta doamnă Columbeanu și-ar fi petrecut timp într-un apartament de lux din Beverly Hills. Românca ar fi locuit mult timp singură în imobilul care a fost cumpărat printr-una dintre companiile lui Mr. Pink, la care de altfel era și Monica acționară.

Monica ar fi locuit aici, până când fiica ei, Irina, s-a mutat peste ocean și a spus mereu că în acest apartament s-ar fi simțit mai bine decât la vilă. Mr. Pink i-ar fi garantat celei care i-a devennit între timp fostă parteneră că locuința va rămâne a ei, potrivit playtech.ro.

Ce cadouri primea Monica de la Mr. Pink

Monica Gabor a primit o serie de cadouri scumpe din partea iubitului ei. Fosta doamnă Columbeanu a schimbat mai multe limuzine de lux, însă fără ca acestea să fie trecute pe numele româncei.

Un inel cu diamante s-ar număra printre cadourile primite de la Mr. Pink. Nu a fost unul de logodnă, ci cu o importantă valoare sentimentală, dat fiind că ar fi avut valoare de jurământ.

Paul Mantea susține că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel, a declarat Paul Mantea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter