Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu abia se liniștise în ceea ce îl privește pe Gabi Bădălău, însă solista continuă acum războiul cu soțul ei, din cauza Biancăi Drăgușanu. În direct, cântăreața a mărturisit că fostul său partener are nevoie de o expertiză psihologică, după ce ar fi mințit-o și ar fi vrut să își mintă și proprii copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a văzut o serie de fotografii cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și s-a înfuriat la culme, începând războiul cu fostul său partener. Cei doi copii ai cuplului Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se aflau la tatăl lor, care a rugat-o pe fosta lui parteneră să îi ia pe micuți mai devreme pentru a participa la un eveniment.

Citește și: Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. „Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască”

Citește și: Gabi Bădălău intervine în scandalul Bianca Drăgușanu – Claudia Pătrășcanu: „Îmi doresc să scap'

Citește și: Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au fost iubiți, acum 20 de ani. A fost primul bărbat din viața solistei

Potrivit spuselor Claudiei Pătrășcanu, problema nu a fost că Gabi Bădălău ar fi vrut să participe la un eveniment cu Bianca Drăgușanu, ci că ar fi pus-o pe ea să mintă copiii în legătură cu motivele pentru care nu mai pot sta la tatăl lor.

Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică'Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică'

Bianca Drăgușanu, mărul discordiei dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că această situație nu i se pare una normală, mai ales că ea și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor. Afaceristul a cerut ca fiii săi să fie supuși unei expertize psihologice, dar în urma evenimentului ce o are în prim plan pe Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu este de părere că Gabi Bădălău este singurul care are nevoie de o astfel de analiză.

'Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, despre situația cu Gabi Bădălău: „El a ajuns să-și mintă copiii'

De altfel, solista susține că își dorește să înceteze războiul cu Gabi Bădălău și să primească un verdict favorabil din partea judecătorilor. Totuși, este de părere că Gabi Bădălău a mințit-o pentru a participa lu eveniment cu Bianca Drăgușanu și, cel mai grav, spune Claudia Pătrășcanu, este că bărbatul și-a mințit copiii.

'Mi-am dorit să fie bine, o înțelegere între mine și tatăl, iar dacă el a ajuns să-și mintă copiii, să-și dorească să scape de ei din moment ce tatăl susține în instanță că eu nu las copiii la el, ce pot să-mi doresc, decât să li se facă dreptate acestor copii minori. Tatăl doar de ochii presei și a instanției ia acești copii, el nu are nevoie de acești copii', a mai precizat Claudia, într-o intervenție live, la Antena Stars.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter