Când va începe „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, la Kanal D

Publicat pe

Când va începe „Bravo, ai stil! Celebrities', sezonul 7. În cazul în care erați nerăbdători să aflați când va avea premiera Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, de la Kanal D, aflați că așteptarea a luat sfârșit. Noul sezon va începe cât de curând și va putea fi urmărit patru zile pe săptămână.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, este pe cale să înceapă. În cazul în care sunteți nerăbdători să petreci serile în fața televizoului, urmărind această emisiune, care este un spectacol al formării  în materie de stil și atitudine pentru generații de concurente, aflați că așteptarea a luat sfârșit.

Când va începe „Bravo, ai stil! Celebrities', sezonul 7, la Kanal DCând va începe „Bravo, ai stil! Celebrities', sezonul 7, la Kanal D

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities' va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30. De asemenea, noul sezon va fi difuzat de patru ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. De asemenea, așa cum v-ați obișnuit deja, în weekend, Galele vor sta sub semnul tematicilor extravagante propuse de jurați.

Citește și: Primele imagini din noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.Cum arată concurentele

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Citește și: Unde pleacă Edward Sanda și Cleopatra Stratan în luna de miere.Au ales o destinație exclusivistă

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Când va avea priemiera Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Filmările pentru Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, au început deja, iar Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, spune despre concurente că sunt ambițioase și surprinzătoare.

Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar Jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim . Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Va invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total – !', spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Cele nouă concurente concurente înscrise în bătălia stilistică pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul uriaș de 100.000 de lei sunt Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela. Cei de acasă își vor putea susține concurentele preferate prin vot, publicul devenind astfel factor de decizie în evoluția celor nouă pretendente la titlul de Cea mai stilată femeie din România.  

Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, va avea premiera pe 8 septembrie, de la ora 22:30. Concurentele se vor afla sub îndrumarea celor trei membri ai Juriului, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter