Primele imagini din noul sezon 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum arată concurentele

Publicat pe

Emisiunea ‘Bravo, ai stil Celebrities’, sezonul 2, va începe în curând la Kanal D, iar pregătirile sunt deja în toi. Cele nouă vedete care vor păși pe podium în acest sezon au realizat fotografiile ce vor fi folosite pentru paginile oficiale ale emisiunii. Imaginile le vor ajuta să fie votate de telespectatori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam, Mădălina Pamfile, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Otniela, Olga Verbițchi și Nicoleta Nucă sunt cele 9 celebrități din România care se vor lupta pentru a dovedi că merită trofeul de ‘Cea mai stilată femeie din România’.

Primele imagini din noul sezon 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum arată concurentelePrimele imagini din noul sezon 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum arată concurentele

Divele au realizat prima ședință foto în calitate de concurente la ‘Bravo, ai stil Celebrities’. Mai mult de atât, unele vedete au făcut mărturisiri din culisele show-ului de modă de la Kanal D. Iată că acum au apărut și primele imagini din concurs.

Citește și: Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 7. Lista completă

Citește și: Cine este Otniela de la Bravo, ai stil! A stârnit pasiuni în showbiz

Citește și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Citește și: Gabriela Cristea și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum

Primele imagini din noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

„În concursul ăsta e o persoană pe care o știu, cu care am mai ieșit. Am urcat pe munte și suntem cumva pe adrenalină. Despre Carmen este vorba, dar nu știu cum o să fie în competiție. Mie îmi place concurența. Dacă nu ar fi concurență, nu am avea impulsul ăla să ne motiveze', a declarat Otniela la Știrile Kanal D.

Și Nicoleta Nucă a dezvăluit că abia așteaptă să demonstreze tuturor că are și alte laturi pe care nu le știa nimeni până acum.

„Am așteptări mari de la mine. Vreau să reușesc să ies din zona mea de confort. Cred că proiectul o să mă ajute să scot aceste laturi ale mele pe care lumea încă nu le știe', a declarat Nucă, una dintre concurentele noi de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’.

Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la Kanal D

Noul sezon al emisiunii de la Kanal D vine cu noi schimbări și la masa juraților. Cătălin Botezatu a fost înlocuit cu fotograful revistei Elle România, Tibi Clenci, un profesionist recunoscut la nivel internațional.

Cătălin Botezatu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că pleacă de la Bravo, ai stil!. De atunci, întrebarea care a stăruit pe buzele fanilor a fost legată de motivul deciziei sale. Pentru a face „lumină’, designerul a hotărât acum să dezvăluie adevărul.

Așadar, motivul pentru care Cătălin Botezatu a plecat de la Bravo, ai stil! e reprezentat de lipsa de timp a deisgnerului. Acesta și-a argumentat decizia, spunând că în perioada filmărilor erau și alte proiecte pentru el, multe dintre ele necesitând deplasarea.

Bote nu mai avea timp să se ocupe de proiectul ‘Bravo, ai stil!’

Astfel, nu reușea să se împartă între ele. În același timp, el a menționat că s-a retras din cadrul competiției de pe Kanal D „cel puțin deocamdată’, lăsând loc de interpretări.

„După „Bravo, ai stil’ nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil’ cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc’, a spus Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter